A FARAGASZTÁS AKTUALITÁSAI

Az Inno Lignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat keretében, 2016. szeptember 9-én, a Minőségi Ragasztók Klubja Ragasztási konferenciát szervez.

Sokaknak ismerős lehet a cím, mivel a szervezők a kétévente visszatérő konferenciasorozat következő állomását a vásár területén tartják. A konferencián elhangzó előadások a faiparban alkalmazott ragasztóanyagok széles spektrumát ölelik fel – a diszperziós ragasztóktól kezdve egészen a tartószerkezeti ragasztókig. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel vár a NyME Központi Vizsgálólaboratóriuma, ahol egyetemi előadók és ipari szereplők egyaránt képviseltetik magukat. Az előadások után be-mutatókkal egybekötött workshop keretében gyártók, felhasználók és kutatók osztják meg gyakorlati tapasztalataikat az érdeklődőkkel.

A program része a két évvel ez-előtt meghirdetett és azóta létre-hozott „Minőségi Ragasztók Klub-ja” (MRK) eddigi tevékenységének bemutatása is, többek között a már csatlakozott tagokon keresztül. Az előadók a konferencia által szeretnék megosztani tapasztalataikat és megerősíteni azt az összefogást, amely az MRK-n keresztül valósult meg, hogy segítse a felhasználókat a kereskedelmi forgalomban lévő faipari ragasztók közötti eligazodásban, a minőség elsődleges szem előtt tartása mellett. A konferencia részletes programját a Magyar Asztalos következő (augusztusi) számában lehet megtalálni.

Forrás:

MRK; minosegiragasztok.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-julius-22


Tetszett a cikk?