Pályázati felhívás

Pályázatot írtak ki a Magyar Formatervezési Díj elnyerésére.

A nyilvános pályázatot az Innovációs és Technológiai Miniszter a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével hirdeti meg. A pályázat célja a kiemelkedő színvonalú formatervezői teljesítmény elismerése.

PÁLYÁZATI KATEGÓRIÁK
Termék: Kis és nagy szériában gyártott termékek, termékrendszerek, szolgáltatások.
Vizuális kommunikáció: Termékek, termékrendszerek, szolgáltatások megvalósult, komplex vizuális arculata, beleértve a csomagolási és információs rendszereket, webes felületeket, interaktív alkalmazásokat, média design területéhez kapcsolódó megvalósult alkotásokat is.
Terv: Termékfejlesztések és megvalósításra érett termékötletek terve makett vagy prototípus formájában, továbbá a vizuális kommunikáció területéhez tartozó tervek.
Diák: Az akkreditált felsőfokú oktatási intézmények tervezőképzésében (BA, BSc, MA, MSc, DLA) részt vevő hallgatók által, hallgatói jogviszony keretében megvalósult terméktervezés, illetve a vizuális kommunikáció területén készített alkotások.

A pályázat beadási határideje: 2019. május 6. (postabélyegző szerint)

A pályázatot egy példányban, kizárólag postai, ajánlott küldeményként vagy futárszolgálat útján kell eljuttatni a Magyar Formatervezési Tanács Irodájához, „Magyar Formatervezési Díj” jelöléssel ellátva, a következő címre:

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
Magyar Formatervezési Tanács Irodája
1438 Budapest, Pf. 415

A részletesebb pályázati felhívás, valamint a jelentkezéshez szükséges adatlap az alábbi linken is elérhető:
http://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/mfd_2019_felhivas_elektronikus.pdf

Friss hírek, információk:
https://www.facebook.com/magyarformatervezesidij/ 

A pályázatok eredményét kora ősszel, kiállítás keretében, a Design Hét Budapest rendezvénysorozat kiemelt eseményeként mutatják be. A díjazottak és kiállítók széleskörű médiaszereplési lehetőséget kapnak.

További kérdés esetén az alábbi telefonszámon érdeklődhet: +36 1 474 5859
vagy az anna.janko@hipo.gov.hu email címen is felteheti kérdéseit.

Forrás:
www.sztnh.gov.hu


Tetszett a cikk?