Újdonságok a laminált forgácslap és munkalapkollekcióban

Közel 20 év folyamatos beruházás után a Kastamonu Románia egy modern és komplex fafeldolgozó iparteleppel rendelkezik helyi, de nemzetközi szinten is fontos helyet foglalva el a faalapú lapok termelői körében.

2017-ben a VISON-kollekció 20 dekorral és 3 felülettel gazdagodott. Tehát, a már létező 120 dekorhoz még hozzáadódott 14 új fa, 4 uni és 2 fantáziadekor. Az új felületek, amelyben ezek a dekorok fellelhetőek, a PS22 EXCELSIOR – egy vonala famintás szerkezet, a PS29 VENEER – egy furnérutánzatú matt szerkezet, és a PS30 PAINT –  a festett falat utánzó, matt gyöngypréselt szerkezet, különösen egyszínű és fantáziadekorokhoz.

A munkalaptermelő vonal a legfiatalabb a szászrégeni gyártelepen, amely 2014 második felében, egy 8 millió eurós befektetés eredményeként jött létre. A TECHNOTOP munkalapok csúcsterméknek számítanak, kivételes ellenállással és tartóssággal rendelkeznek, amelyeket a konyhák, fürdőszobák, irodák és más helyiségek berendezésére terveztek.

A TECHNOTOP-kollekció 60 elemet tartalmaz, famintázatú, egyszínű és fantázia kategóriákban, 7 különböző felülettel, amely tökéletesen kiegészíti a laminált faforgács lapokból készült dekorkollekciónkat. 2016-tól a munkalap-kollekciót kiegészítették a NEOTOP munkalapok, amelyek egy gazdaságos változatot képviselnek. A bemutatkozó kollekció 10 dekort tartalmaz, famintázatú, egyszínű vagy fantáziaszínben, úgy matt (PS51 és PS52), mint fényes (PS80) felülettel.

A választék és az összeállítások folyamatos frissítésével a Kastamonu Románia lépést kíván tartani nemcsak a bútorgyártók igényeivel, hanem a belsőépítészet és a lakberendezés legújabb tendenciáival is. Termékválasztékával a Kastamonu Románia olyan változatos anyagokat bocsát a bútorgyártók rendelkezésére, amelyek kitűnő lehetőséget teremtenek a lakások ötletes berendezéséhez, úgy esztétikai, mint funkcionális szempontból, és amelyek képesek kielégíteni a legváltozatosabb igényeket is.


Kapcsolódó dokumentum:


kastamonu-romania-ujdonsagok-a-laminalt-forgacslap-es-munkalap-kollekciokban


Tetszett a cikk?