Csercsics szakmai/asztalos napok Budapesten

Magyarország legnagyobb és leginkább fizetőképes piaca még mindig Budapest, így nem engedhették maguknak tovább, hogy ne legyenek ott jelen. Egy talán teljesen egyedi koncepciót kidolgozva, olyan üzlethelyiséget kerestek, ahol egy helyen, de mégis elszeparálva szolgálhatják ki, mint a lakosságot kész bútorral, mint pedig a szakmát félkész termékekkel, kis- és nagykereskedelemmel. A 170 m2 először soknak tűnt, de pillanatok alatt sikerült belakniuk, oly mértékig, hogy már szinte nem is elég. A lakosságnak szóló bútorstúdió megnyitása és beharangozása a 2014-es Konyhakiállítással volt összekötve, ahol nagyon nagy érdeklődét mutattak a termékeik és az egyedi ötleteik iránt, mint például a tömörfa étkezőasztalok, és a plexis (akril) grafikával ellátott szuper tükörfényes felületeik. A kiállítást mindenképpen sikeresnek könyvelhetik el, mert rengeteg munkát hozott és még hoz is folyamatosan.

Most elérkeztek oda, hogy a szakmát is meg kell invitálniuk, így 2014 május 14-17. között nagyszabású asztalos-szakmai napokat szerveznek. Alapos piackutatás után, hihetetlen árakat és akciókat alakítottak ki, így mástól eltérően nem csak a rendezvény idejére, hanem egészen egy hónapig hirdetik meg a kedvezményes árakat, melyből kiemelnénk: lapszabászat 1994 Ft/vágott bruttó m2 ártól, 3D-s frontok 9590 Ft/m2 ártól, fékezős Samet kivető pántok 318 Ft-tól és a Samet 500mm-es fém fiókrendszerek 4840 Ft-tól.

A jó árak mellett elengedhetetlenek az új termékek, és az oktatások is, így ezen a téren sem tétlenkedtek! A Piper céggel együttműködve 2014 májusában kiadják a legújabb Csercsics adatbázist a programhoz, mely minden bútorfrontot és kiegészítőt tartalmazni fog. Tervezhetünk antikolt ajtókkal, íves elemekkel, de talán ami a legfontosabb - és amire jelenleg a legnagyobb igény mutatkozik - a Plexis ajtólapokkal. Plexis ajtólapok terén pedig ki kell emelni, hogy a Piper szakemberei nem csak az alap kínálatot oldották meg, hanem az egyedileg felmerülő igényeket, egyedi fényképeket, grafikákat is megtudjuk mostantól tervezni, mutatni a programban. A fenti akciókhoz hozzátartozik, hogy a két cég szoros együttműködésének köszönhetően, a rendezvény ideje alatt kedvezményekkel szolgálnak a szoftver után érdeklődőknek is.

A Polyston cég mind a 4 napon képviselteti magát az antibakteriális egyedi fejlesztésű munkapultjaikkal, a Falco csütörtök délelőtt tart előadást, a Samet, Gamet és egyéb szerelvények terén pedig minden nap lesz egy interaktív előadás, de e termékekről egész nap folyamatában ismertetőket tartanak az érdeklődőknek. Itt hangsúlyoznánk azt is, hogy a 170 m2-en szinte minden fontos vasalat bemutatásra kerül, kipróbálható, tesztelhető, mert nem „zsákbamacskát” szeretnének eladni. A bemutatott 150 féle ajtófront (festett, fóliázott, PET, plexis, furnérozott, tömörfa), mellett 250 féle lamináltlap kínálatuk is megtekinthető. Egyedi asztalos partnerprogramot alakítottak ki, melynek részleteiről személyesen egyeztetnek az érdeklődőkkel, mely folyamatos kedvezményekre, pontgyűjtésre, levásárlási lehetőségekre ad jogosultságot.

Látogasson el a lenti címre 2014. május 14-17. között, informálódjon az innovatív újításokról, és legyen vendég egy állófogadás keretein belül. Ne feledje, ha a fenti időszakban rendelését is leadja, külön meglepetés ajándékcsomaggal jutalmazzák.

Csercsics Márkakereskedés és Bútorstúdió
Nimila Kft.
Tel: +36-30/868-2583; +36-30/248-6542
E-mail: info@csercsicsujpest.hu
Web: www.csercsicsujpest.hu / www.facebook.com/csercsicsujpest
Üzlet: H-1042, Budapest, Árpád út 15-17.
Nyitva: H-P 8-18, Sz 9-14
 

Ne feledje, hogy újdonságainkat, híreinket és minden fontos információnkat mobil alkalmazásunkon keresztül is nyomon követheti!

ANDROID:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.apps.n163196501&hl=hu

iOS:
https://itunes.apple.com/hu/app/csercsics-faipari-kft./id791125819?mt=8


Tetszett a cikk?