Magyar Asztalos Tanulmányi Verseny

FELHÍVÁS

Tisztelt Iskolaigazgatók, tisztelt Faipari Szaktanárok!

A korábbi évek sikerére építve, ismét kiírásra kerül az ország egyetlen asztalos csapatversenye, a Magyar Asztalos Tanulmányi Verseny, amelyre ezúton is tisztelettel meghívjuk iskolájuk diákjait és tanárait! 

A verseny kiváló lehetőség arra, hogy a tanulók kipróbálják magukat, tudásukat, csapatverseny lévén (3 fő/csapat) egymásért is dolgozzanak, emellett találkozzanak a beszállító cégekkel, a szakmát kiszolgáló szakemberekkel, egyetemi oktatókkal, és olyan új anyagokkal, technológiákkal ismerkedjenek meg, melyekre az oktatás keretein belül ritkán van lehetőségük. 

Köszönjük Önöknek eddigi aktív részvételüket, segítségüket is, ami nagyban hozzájárult a Magyar Asztalos Tanulmányi Verseny eddigi sikeréhez és bízunk abban, hogy munkájukkal és lelkesedésükkel továbbra is támogatják a jövő asztalosait! 

Az elmúlt évektől eltérően 2015-ben egy központi írásbeli elméleti elődöntőn kerül majd kiválasztásra a 15 döntős csapat. A vizsgamunka tervezésekor nagyobb hangsúlyt kap majd, hogy késztermékek, piacképes mobiliák szülessenek, ezért a műszaki dokumentációt korábban juttatjuk el a csapatoknak. Elméleti forduló 2015. február, Budapest. Gyakorlati döntő 2015. április 9–10., Sopron. 

Várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel:

Csonka Imre Iván, Mózes Lajos, Tokolics Attila                   Nagy Timea
  szakmai team                                                     szervező    


Tetszett a cikk?