A román bútoripar tükre

Románia nagy bútorgyártónak számít Európában, köszönhetően a gazdag erdeinek, melyek minőségi alapanyagokat rejtenek, valamint a nagy hagyományokkal rendelkező és tapasztalt feldolgozóiparnak. Szakképzett és „olcsó” munkaerő, ötletes tervezők, kedvező árú, kiváló fa alapanyagok, ez Romániában mind rendelkezésre áll. A helyi bútorgyárak termékei pedig az ipar összes területét lefedik, legyen az otthoni, irodai, kereskedelmi vagy szállodai berendezés. Világviszonylatban Románia 13. a bútorexportőr és 28. a bútorgyártó országok rangsorában. A számok 2015 első negyedévében azt mutatják, hogy a termelés volumene több mint 633,5 millió eurót tesz ki, a tavalyi, azonos időszak 610,5 millió eurós értékéhez képest. A kivitel is bővült, 516,7 millió euró a 2014. első negyedév 477,0 millió eurójához képest. Az iparban foglalkoztatottak száma idén 58 500 fő, majdnem ezerrel több, mint tavaly.+

TÉNYEK ÉS SZÁMOK A 2015-ÖS BIFE-SIMMEL KAPCSOLATBAN

Több mint 300 vállalat viszi közönség elé legújabb termékeit, 7 kiállítási pavilonban, mintegy 30 000 négyzetméteren. A kiállítók 90%-a hazai cég, melyek elkötelezettek a fenntarthatóság mellett és igyekeznek a változatos stílusokban gyártott, minőségi román termékek jó hírét terjeszteni. 

HOGY MIÉRT LÁTOGASSA MEG A BIFE-SIM-ET?

  • Mert lehetősége lesz megismerni teljesítményorientált vállalatokat egy gyorsan növekvő kelet-európai országban.
  • Mert itt lesz a lehetőség, hogy egy helyen kapcsolatokat építhessen számos román bútorgyártóval.
  • Mert találkozhat magasan képzett szakemberekkel és minőségi, világszerte elismert termékekkel.
  • Mert lehetősége lesz kölcsönösen előnyös üzleteket kötni.
  • Mert a román termékek ár–érték aránya az egyik legjobb a világon.
  • Mert megismerheti a román nyersanyagokat, melyekből minőségi és tartós bútorok gyárthatók.
  • Mert megismerheti a román tervezők egyedülálló és gyorsan értékesíthető termékeit.
  • Mert találkozhat a legtehetségesebb fiatal román tervezők alkotásaival, melyek bemutatásra kerülnek a Nemzeti Bútor Design Verseny (National Furniture Design Contest) keretében. 


További információért kérjük, látogassa meg a www.bife-sim.ro weboldalt. 


Tetszett a cikk?