OAFSZ közgyűlés és 25 éves jubileum

MEGHÍVÓ


Az Országos Asztalos és Faipari Szövetség ezúton is tisztelettel hívja meg az érintetteket és az érdeklődőket a szövetség soron következő ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRE,
és a szövetség 25 éves jubileumi rendezvényére.


OAFSZ közgyűlés

A közgyűlés helyszíne és időpontja:

időpontja: 2016. április 7., csütörtök, 10 óra (regisztráció 9.30-tól)
helyszíne: Hungexpo Budapesti Városközpont, B pavilon Média terme

A közgyűlés programja:

  • beszámoló az OAFSZ 2015 évi tevékenységéről, eredményeiről, gazdálkodásáról
  • az OAFSZ 2016 évi elképzelései, tervezett működése, ezen belül a székhely megváltozása, ügyvezetési feladatok megfogalmazása és azok elvégzésének biztosítása. Ügyvezető alelnöki poszt bevezetése, a jelenlegi önálló működésünk biztosítása érdekében. Ügyvezetési feladatok ellátására pályázat kiírása, a hosszú távú jövőt érintően.
  • a 2016 évi költségvetésünk sarokszámainak ismertetése, elképzelések pénzügyi helyzetünk stabilizálására
  • pártoló tagok köszöntése az együttműködés megújításának tervezete
  • egyebek: LIGNO NOVUM, MAGYAR ASZTALOS, 25 éves fennállásunk ünneplése


A délutáni 25 éves jubileum ünnepség:

Közgyűlésünket követően több szálon folytatódnak a hivatalos szakmai programok. Feltételezhetően dr Palkovics László államtitkár lesz a vendége annak a kerekasztal beszélgetésnek, amit szakmánkat képviselő szervezetek vezetői kezdeményeztek, hogy szakmai oktatásunk jövőjéről beszélgessünk, elképzeléseinket elmondjuk, kérdéseinket feltegyük. A B pavilonban zajlik a Ligno Novum kiállítás, ahol az OAFSZ standon egy beszélgető és ismerkedő szigetet hozunk létre, érdekes ülőbútorokkal és asztalokkal kellemes környezetet igyekszünk kialakítani. Ezen a napon sok tagunk és sok szakmabeli lesz jelen a Hungexpon, remélhetően szép számban összejövünk szigetünkön mi is. Az X-Meditor standon folyamatosan vetítjük a Word Skills világbajnokság felvételeit, ahol a magyar asztalos utánpótlás aranyérmet szerzett 2015-ben. Párhuzamosan és folyamatosan megtekinthető a tavaly debütált DownLoad design kiállítás, amit a MOME hallgatói és a hazai bútoripar közös munkája hozott létre.
Fontos továbbá, hogy találkozzunk 15.30-kor az OAFSZ stand előtti téren, ahol nyilvános körülmények között kezdjük szövetségünk 25 éves fennállásának ünneplését. Rövid köszöntő beszédekkel kezdünk, köszöntjük tagjainkat, alapító tagjainkat, pártoló tagjainkat, szövetségünkért munkálkodó barátainkat. Kellemes háttérzenével, néhány falattal és kortyolnivalóval kötetlen beszélgetéssel folytatnánk ünnepi találkozónkat. 

Bővebb információ: www.oafsz.hu


Tetszett a cikk?