Sikeres volt a Formance házi performansza

A cég biatorbágyi Tech Centerében kicsinek bizonyult a parkoló, olyan sokan érdeklődtek a legújabb CNC-vezérlésű faipari gépek és a most felavatott felületkezelő csarnokban lévő újdonságok iránt.
Endrédi Rolland ügyvezetőt alig tudtuk néhány percre kiragadni az érdeklődők gyűrűjéből.
- Még a 2008-as válság előtt tartottunk egy hasonló rendezvényt, és most úgy éreztük, ismét itt az ideje vendégül látni vevőinket - mondta az ügyvezető. - Sok előnye van egy ilyen házi bemutatónak, de a legfontosabb, hogy személyesen tudunk találkozni ügyfeleinkkel.

Az ügyvezető, Endrődi Rolland is “beszállt” a vendégek tájékoztatásába.

 

A házi bemutatók további előnyük, hogy egymáshoz kapcsolódva, működés közben tudják megnézni a leendő vevők a berendezéseket. Itt bizony valóban testközelből mutatják be a Formance szervizesei a legújabb technikát, és sokkal többet, mint egy hagyományos kiállításon.

Míg a csarnokokban a gépek voltak a főszereplők, addig a cég üzletkötői a szintén új fogadóépületben és a napfényben fürdő kellemes teraszon köszöntötték ügyfeleiket. Jól ismerik őket, hiszen az ország öt régiójában évek óta járják személyesen is a faipari üzemeket, vállalkozásokat, így most házigazdaként kínálhatták a többnyire olasz eredetű berendezéseket. A Biesse, Cefla, Volpato és a többi világmárka kizárlagos hazai forgalmazójaként meghívták néhány szállító partnerüket is, akik szintén elismeréssel nyilatkoztak magyarimportőrük és forgalmazójuk eredményeiről.

A Magyar Asztalosban is meghírdetett háromnapos bemutató sikerét persze majd a jövőben kötött üzletek igazolják.

 

Megtelt a Formance biatorbágyi Tech Centerének nemcsak a parkolója, de az egész udvara is az érdeklődők gépkocsijaival.

 

A Volpato LBO 60 A STS csiszoló, polírizó berendezés iránt nagy volt az érdeklődés.

 

Rögtönzött minőségellenőrzés a látogatók előtt végzett csiszolás, polírozás végeredményéről.


Tetszett a cikk?