OPEN DAY A HOMOKI-ZÁR-nál

Magyarország első automata adagolású táblafelosztó gépének debütálása, valamint 20 szakmai kiállító fogadta a szakmai érdeklődőket. A programnak hatalmas sikere volt, közel 300 vendég látogatott el aznap a Homoki-Zár Kft. telephelyére.

A napot Homokiné Szabados Zsuzsanna, a Homoki-Zár Kft. tulajdonosa nyitotta, majd a Lignomat Kft. kereskedelmi igazgatója, Mesics Ferenc válaszolt a feltett kérdésekre.

Ezt követően minden érdeklődő megtekinthette az egész üzemet és automata adagolású táblafelosztó gépet működés közben. Nagy volt az érdeklődés a kiállítói sátorban is, a beszállítók termékújdonságaikat mutatták be, az odalátogatók pedig közvetlenül feltehették kérdéseiket.

A kiváló kemencés vendéglátás és a friss, hűsítő koktélok mellett a szórakoztatás is nagy szerepet kapott. Vendégeink kipróbálhatták, mennyire ügyesek airsoft-célbalövésben és a versenyt – mindenkit maga mögött hagyva – Bogoly Botond, 10 éves versenyző nyerte. Az ínyencek házi füstölési tippeket kaptak Sági Szilárdtól, valamint a nap egy ajándéksorsolással és a Party One zenekar fergeteges bulijával zárult. A sorsolás fődíját - egy egy hetes pihenést Korfu szigetére – Krózser Gábor vendégünk nyerte, akinek ezúton is gratulálunk!


Tetszett a cikk?