AKE-KUPA – 2016

Az AKE Hungária Kft. 2016-ban tizedik alkalommal rendezte meg az AKE-kupát, amelynek keretében a fakupa átadására is sor került. A vállalat egyedülálló módon hosszú évek óta vállalja magára ennek a teljes iparágat átfogó sport- és családi rendezvénynek a teljes szervezését, lebonyolítását és finanszírozását. Az AKE Hungária Kft. ezzel is szeretné kifejezni az iparág és a társadalom iránti felelősségvállalását, a profi és amatőr sport szponzorálása melletti elkötelezettségét, az iparágban tevékenykedő családok, valamint a szakma iránt érdeklődő fiatalok iránti tiszteletét, megbecsülését.

Az AKE-kupa 2016. szeptember 3-án került megrendezésre, ahol az AKE Hungária Kft. ismét rendkívül gondos házigazdának bizonyult. A faiparban tevékenykedő vállalatok sportnapját ebben az évben is maguk a vállalat munkatársai hosszú hetek fáradságos előkészítő munkájával szervezték meg. A rendezvényre az Erdődy grófok egykori birtokán, a Szombathelytől 10 km-re fekvő Vépen került sor. Ebben az évben 17 focicsapat nevezett a focibajnokságra, míg a tekére 11 csapat adta le nevezését. A horgászverseny, amely negyedik alkalommal szerepelt a programban, egyre népszerűbb a sportversenyek között. Az idei évben összesen 24 fő vett részt a versenyben.

Szintén egyre nagyobb népszerűségnek örvend az AKE-kupa mára már elválaszthatatlan részét képező főzőverseny is. Ezen 16 csapatot––köszönthettünk idén. 2016-ban egy új elem is bekerült a programok közé. A rendezők ugyanis már nemcsak a focicsapatok fizikai erejére,
ügyességére voltak kíváncsiak, hanem a vállalkozó versenyzők a focikvíz-sátorban a sportággal kapcsolatos elméleti tudásukat is összemérhették.

A rendezvényt Vépen röviddel fél tíz előtt Oliver Schliesser úr, az AKE Hungária Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg. Ezt követően négy focipályán, a tekepályákon, a tó mellett, valamint az AKE Hungária Kft. családi napjának keretében a gyermekek számára felállított rendezvénysátrakban is kezdetét vették az események.

Az AKE Hungária Kft. családi napi programjain – a korábbi évekhez hasonlóan – a versenyző csapattagok családtagjait is vendégül látták a szervezők. Ebben az évben is sok vidám program várta a családokat, többek között kézműves foglalkozások, íjászat, pingpong, falmászás,
ládatorony-építés, buborékfoci, és a legnépszerűbbnek mutatkozó bungee trambulin.

Az AKE Hungária Kft. nagy örömére szolgált, hogy a rendezvénynek 2016-ban több külföldi résztvevője is volt, köztük egy lengyel faipari vállalat focicsapata is. Szintén fontos megemlíteni, hogy a rendezők évek óta nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az iparág iránt elkötelezett fiatalokat is meghívják a rendezvényre, így a szombathelyi Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakképző Iskola focicsapata ebben az évben is ott volt a focikupa résztvevői között, és az előkelő negyedik helyen végzett.

Az AKE Hungária Kft. szeretettel gratulál valamennyi díjazottnak és résztvevőnek!


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-oktober-12-13


Tetszett a cikk?