Bau 2017

A világ vezető építőipari szereplői idén ismét bemutatják újdonságaikat a kétévente megrendezésre kerülő BAU kiállításon, Münchenben. A január 16-án megnyíló óriási seregszemlén egy egész héten át találkozhat a szakmai közönség a legújabb műszaki újdonságokkal, alapanyagokkal és azokkal az alkalmazási területekkel, ahol mindezeket a gyakorlati működés közben is meg lehet tekinteni. Más szavakkal: az építőipar jövőbeni technológiái itt testközelben tapasztalhatók.

A kiállítók termékei, illetve szolgáltatásai a közületi és a magán szektort egyaránt megcélozzák, ahol is az építési és a belsőépítészeti megoldások az új építésű projekteket ugyanúgy segíthetik, mint a felújítási, illetve a modernizációs beruházásokat.

A kiállítás szakterületei közül most a faipar területén tevékenykedők számára emelünk ki párat, a teljesség igénye nélkül:

  • épület-tetőszerkezeti megoldások és azok alapanyagai;

  • padlóburkolási alapanyagok, kiegészítők;

  • ajtó- és ablak trendek, tetőablak rendszerek, valamint az ide kapcsolható hőszigetelési, üvegezési, árnyékolási, illetve a nyitáshoz és záráshoz szükséges alapanyagok és technológiák;

  • fából készíthető épületszerkezetek, belsőépítészeti megoldások, lépcsők, fafurnérozási trendek és azok kellékei.

Ha pedig mindez még nem lenne elég vonzó, szóljanak a tények is a kiállításról:

  • 183 000 m2 kiállítási terület;

  • közel 2 000 kiállító 42 országból;

  • több mint 250 000 látogató a világ 156 országából;

  • 300-nál is több előadás a támogatási program keretében.

A BAU szervezői egyenesen kötelezik magukat a jövő-orientált kommunikációs alapelvekre. Mindezek a lehető legjobb mértékben kielégítik a mai rohanó világ egyre szélesebb körű innovációs és technológiai szaktudás igényét. Erre a szaktudásra azonban szükségünk is van,  ha felelősségteljesen szeretnénk műszaki válaszokat találni mai világunk legégetőbb ökológiai és takarékossági kérdéseire.

A szervezők ígérete szerint ehhez minden megtalálható lesz, ami a szakipar ágazatainak és a szakterületek képviselőinek átadható, méghozzá nemzetközileg is magas szinten.

Dátum: 2017. január 16-22.
Helyszín: München, Németország
Bővebb információ (német és angol nyelveken): http://bau-muenchen.com


Tetszett a cikk?