Kiállításajánló

SALONE DEL MOBILE. MILANO

56. alkalommal nyílik meg a világviszonylatban is kimagasló figyelmet követelő milánói bútorkiállítás, a Salone Internazionale del Mobile. A berendezés és a design terén is nemzetközi mércének számító seregszemle három szekcióra oszlik: a Classic, a Design és az xLux – ez utóbbi az időtlen luxusnak kíván teret adni, melyben a kortárs szemlélet leheletnyi hatásai már eddig is sikeresen mutatkoztak be. A termékskálát a minőség és a technológia jellemzi, melyet a szektor olyan meghatározó gyártói és szereplői alakítanak, akik évről évre komoly figyelmet fordítanak az innovációra és a lakberendezési megoldásokra.

Megnevezése: Salone del Mobile. Milano
Dátum: 2017. április 4–9.
Helyszín: Milánó, Olaszország
További információk: https://www.salonemilano.it

CONSTRUMA

A CONSTRUMA napjainkra olyan komplex kiállítási csokorrá vált, mely lefedi az otthonteremtés teljes spektrumát a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig, kerttervezésig.

2017-ben a csokor egyik kiemelt újdonsága A JÖVŐ OTTHONA projekt lesz, melynek keretében a legmodernebb gépészeti, zöldenergia- felhasználási megoldásokat kívánják bemutatni designos, látványos enteriőrökben.

A másik fontos új elem, hogy a kiállítás ideje alatt profi és tapasztalt partner bevonásával ÁLLÁSBÖRZÉT hirdetnek meg a helyszínen, mely még több szakembert vonz majd a rendezvényre.

Megnevezése: CONSTRUMA
Dátum: 2017. április 5–9.
Helyszín: Hungexpo, Budapest
További információk: http://hungexpo.hu

MOBITEX

Csehország első számú bútor- és lakberendezési kiállítása, ahol a látogatók megismerkedhetnek a cseh piacon jelen lévő bútorgyártók és beszállítók termékeivel, szolgáltatásaival. A szervezők külön figyelmet fordítanak arra, hogy a kiállítási paletta méltó alternatívája legyen a kereskedelmi láncok és multik kínálatainak.

A fő szekciók:

▌ bútorok, valamint a bútorgyártáshoz kapcsolódó alapanyagok, vasalatok, kiegészítők;
▌ textilek a lakberendezésben;
▌ szakmai irodalom, oktatások, szoftverek, szolgáltatások.

Megnevezése: International Furniture and Interior Design Fair
Dátum: 2017. április 26–29.
Helyszín: Brno Exhibition Centre, Csehország
További információk: http://www.bvv.cz/en/mobitex/


Kapcsolódó dokumentum:


kiallitas-ajanlo


Tetszett a cikk?