Kiállításajánló 2017. március

EUROPEAN COATINGS SHOW

A bevonatok és a festékipar találkozása. Trendek és technológiák a festékek, lakkok, tömítőanyagok, építési és vegyi anyagok, ragasztók piacán. Esztétikus, fenntartható, funkcionális, folyamatbiztos. Az , melyeket a festékekkel és a bevonatokkal szemben támaszt az autóipar, építész-vegyipar, gépészet, űrtechnika vagy a hajógyártás, egyre növekednek. Ezen cégek döntéshozóinak és fejlesztőinek a festék és bevonat iparifelhasználási területén nagy kihívásokkal kell megküzdeniük nap mint nap, mely technológiát alkalmazzák egy-egy terméküknél. A European Coatings Show megadja nekik a lehetőséget, hogy találkozzanak a bevonat- és festékipari fejlesztőkkel, megbeszélhessék a legújabb innovációs megoldásokat a nanorészecskék, pigmentek, adalékok, gyártó- és kiegészítő berendezések terén.

Megnevezés: European Coatings Show
Dátum: 2017. április 04–06.
Helyszín: Nürnberg, Németország
További információk: www.european-coatings-show.com

BAUMESSE

Jubileumi kiadás! Idén 15. alkalommal várják az építés és a korszerűsítés iránt érdeklődőket a BauMesse NRW kiállításon Dortmunban. 2003-ban rendezték meg először a vásárt, melynek területe azóta több mint ötszörösére növekedett (20.000 m2) egyre megdöntve a kiállítói és látogatói rekordokat. Idén több száz cég, iparos és szolgáltató állít ki (2016-ban 300 kiállító volt jelen), hogy bemutassa újdonságait, megkönnyítse a beszerzési és beruházási döntéseket. A 15. Észak-Rajna-Vesztfáliai Építési Vásár érdekes keretprogramokkal és időszerű különleges előadásokkal („okos otthon“, „biztonságos ház“, illetve „generációs elvárásoknak megfelelően építeni és élni“) kísérve kerül megrendezésre.

Megnevezés: BauMesse NRW
Dátum: 2017. április 28–30.
Helyszín: Dortmund, Németország
További információk: www.baumessenrw.de

KÜCHENWOHNTRENDS

2017-ben a Küchenwohntrends karöltve a Möbel Ausztria kiállítással (mely az ausztriai bútorgyártók összefogásával jött létre) jelenik meg, hogy még átfogóbban mutassák be az innovatív, új trendeket. Több mint 200 kiállító és márka várja az érdeklődőket a főzés, étkező, nappali, hálószoba, fürdőszoba területéről. A teljes kiállítás ingyenesen tekinthető meg!

Megnevezés: Küchenwohntrends
Dátum: 2017. május 10–12.
Helyszín: Salzburg, Ausztria
További információk: www.kuechenwohntrends.at


Kapcsolódó dokumentum:


kiallitasajanlo-2017-marcius


Tetszett a cikk?