OAFSZ közgyűlés Zsámbékon

Az Országos Asztalos és Faipari Szövetség tisztelettel meghívja önt a 2017. évi közgyűlésére és konferenciájára.

Szövetségünk szerkezeti, és operatív átalakítását követően, alapjaiban új víziókat és célkitűzéseket fogalmazott meg. Találkozónkon a hivatalos közgyűlése mellett szakmai előadásokkal és külföldi beszámolókkal várjuk majd az asztalosokat, jelenlegi és volt tagjainkat.

A menedzsment célja, hogy minél nagyobb körben tudja ismertetni programját, ezért a nyílt rendezvényre nem csupán a szövetség jelenlegi tagjait, hanem minden olyan faiparban dolgozó szakembert várunk, aki úgy érzi, hogy ideje valamit tenni a jövő asztalos nemzedékéért.

A kétnapos rendezvényre április 27-28-án kerül sor Zsámbékon, a Szépia Hotelben.

Program:

2017.04.27.

Csütörtök este Szikszai László, a SIXAY Furniture alapítója, Formatervezési Nívó-dijas bútortervező tartélmény beszámolót indonéziai és malajziai szakkiállításokon szerzett élményeiről. "Az hogy mi mit gondolunk a távolkeleti piacokról és bútorgyártásról, az többnyire ismert, de vajon ők mit gondolnak az európaiakról?" - Esélyek, lehetőségek a távolkeleten címmel.

2017.04.28.

Délelőtt a közgyűlés hivatalos programját megelőzően két szakmai előadást hallgathatnak meg a jelenlévők: 

9.00 - Európai szerszám trendek nem csak az ajtó-ablak gyártásban (Előadó: Kala Tibor, műszaki tanácsadó, Leitz Hungária Kft.)

9.30 - Ez a dekor már nem az a dekor. A dekoratív laminát szín- és struktúra választéka új magaslatokat ért el. A speciális gyártástechnológiának köszönhetően már az illúziókeltést művészi szintre emelték. A legújabb dekortrendek, irányzatok, és ami Magyarországon is elérhető. Merre tart az európai dekor piac? (Előadó: Gyimóthy Kálmán, Egger Magyarország)

10.00-10.15 - Kávészünet

10.15-12.00 - Közgyűlés

A közgyűlés vendége Dr. Alpár Tibor, a Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki Faanyagtudományi és Művészeti Kar dékánja.

A rendezvény szakmai előadásai ingyenesek. A szervezők minden érdeklődőt szívesen látnak.

Jelentkezéshez kattintson ide →

Üdvözlettel:
Árkossy Tamás
OAFSZ elnök


Tetszett a cikk?