Kiállításajánló 2017. április

LIGNA

…A FAFELDOLGOZÁS, ÉS AMI MÖGÖTTE MÉG VAN A faipari gépeket és technológiákat felvonultató giga vásár idén ismét megnyitja a kapuit. A kiállítási tematikák távirati stílusban:

Faipari szerszámok és gépek – szériagyártásban és egyedi igényekre; felületkezelési technológiák; fa alapú tábla- és lemezféleségek;  energiakinyerés a fából; gépalkatrészek és automatizálási folyamatok; erdészeti technológiák.

Annak, aki ezeken a területeken érdekelt és beruhá zásokat tervez, akkor érdemes döntéseket hoznia, ha már itt informálódott. Kiemelve egyet a számos téma közül: bemutatják az RFID-technológiák alkalmazását, aminek a lényege az, hogy érintés nélküli információáramlást tesz lehetővé, illetve segítségével be lehet azonosítani, hogy a termék éppen hol tart a feldolgozási láncon belül.

2017-ben több mint 1500 kiállítót várnak mintegy 122 000 nettó négyzetméternyi kiállítói területen, tíz csarnokban, illetve szabadtéren.

Megnevezés: Ligna
Időpont: 2017. május 22–26.
Helyszín: Hannover, Németország
További információ (német és angol nyelveken): http://www.ligna.de

INTERZUM

BÚTOR, STÍLUS, BELSŐÉPÍTÉSZET A világ vezető bútor- és lakberendező vására: évről évre itt találkoznak gyártók, designer cégek, kereskedőházak a világ minden tájáról. A kétévente megrendezett találkozón a szolgáltatói szakmán keresztül formálódik a jövőbeni otthonaink, életterünk forma- és stílusvilága. A rendezvény legfontosabb üzenete három szempont alapján: világújítások, premierek bemutatása; belsőépítészeti innovációk; valamint az idei kiemelt téma: intelligens anyag és design. Ez a világ legnagyobb ilyen eseménye 1500 kiállítóval, több mint 60 országból. Nem véletlen: az Interzum 1959 óta méltán viseli a csúcskategóriás kereskedelmi vásár címet. Jellemző még, hogy a kiállítók több mint 65%-a Németországon kívüli.

A vásár jó megítélésében az is közrejátszik, hogy a helyszínként szolgáló KoelnMesse az egyik legmodernebb kiállítási komplexum egész Európában.

A szervezők állítják: akik igazán jó üzletet szeretnének kötni, ezt a szakmai seregszemlét semmiképpen sem hagyják ki.

Megnevezés: Interzum
Időpont: 2017. május 16–19.
Helyszín: Köln, Németország
További információ (német és angol nyelveken): http://www.interzum.com


Kapcsolódó dokumentum:


kiallitas-ajanlo


Tetszett a cikk?