A Wood-Mizer a LIGNA 2017 vásáron

A LIGNA 2017 vásáron sok új faipari termék debütált szerte a világból, és a rendezvény nagyon fontos volt Wood-Mizer számára, nagy várakozásokat fűztünk hozzá és nem csalódtunk - az elmúlt 10 év legjobb LIGNA élményében volt része a Wood-Mizernek.


Az elérhető árú LX150 fűrészgép széleskörű felhasználási igényekre nyújt megoldást.

A LIGNA 2017 vásáron a Wood-Mizer több új terméket mutatott be, többek között a TITAN szélessávú fűrészgép családot, a népszerű WB2000 fűrészgép egy új változatát, valamint az új sorozatú, dupla sínes LX fűrészgépet professzionális felhasználásra, ezenkívül egy tűzifa feldolgozót és egy raklap bontót. Ezek az új termékek a hagyományosan bemutatott helyhez kötött és mobil fűrészgépek mellett kerültek kiállításra, egy többfejes HR700 hosszantvágó fűrésszel együtt, amely végtelenített bevágás visszahordó rendszerrel lett felszerelve.


A duplasínes LX450 széles vágást, teljes hidraulikus vezérlést és új nagy teljesítményű funkciókat biztosít.

Bemutattuk továbbá a Wood-Mizer szalag és szalag karbantartási eszközeinek hatalmas választékát valamint az olyan új szalag technológiákat, mint az ORTEX fűrészpor eltávolító szalag, melyet a HR700-as hosszantvágó fűrészen és az új LX450 fűrészgépen mutattunk be.


A népszerű és megfizethető LT20 fűrészgép nagy érdeklődést keltett.

A Wood-Mizer TOOLS - körfűrészlapok, keretes körfűrészek, gyalukések, szélessávú fűrészlapok és még több minden - eredetileg a LIGNA 2015 vásáron debütált, de két év növekedés után, a TOOLS márka még erősebb jelenlétet kapott, és még nagyobb kiállítási felületet.

A Wood-Mizer standjánál átlagosan 25 fős személyzet volt, akik legalább 7 nyelven beszéltek, annak érdekében, hogy kommunikálni tudjanak a különféle nemzetközi látogatókkal. Az új és népszerű termékek változatossága miatt a standunkat nagy számban látogatták meg egész héten. Ukrajnából, Iránból, Chiléből, Franciaországból, Lettországból, Dél-Afrikából, Mexikóból, Mianmarból és más országokban kifejezetten azért jöttek látogatók, hogy megtekintsék a Wood-Mizer standját, és tájékozódjanak az újdonságokról. A Wood-Mizer személyzete egyetért abban, hogy évek óta ez volt a legsikeresebb kiállítás a látogatók minőségét és mennyiségét tekintve.


A Wood-Mizer standja a LIGNA 2017 vásáron

A Wood-Mizer elnök-vezérigazgatója Richard Vivers is jelen volt a LIGNA 2017 kiállításon és az észrevételei bepillantást adnak a cég új termékeibe és jövőképébe - „Emlékezetem óta mindig jelen vagyunk a LIGNA kiállításon. És ebben az évben számos új terméket mutatnunk be a LIGNA-n. Az elmúlt években keményen dolgozunk az új termékeink kifejlesztésén és a kínálatunk bővítésén. A legnagyobb változás (és ezt szó szerint értem), amit a látogatók tapasztalhatnak a LIGNA 2017 vásáron az a TITAN termékcsalád, amelyet ebben az évben vezetünk be - ezek ipari felhasználásra szánt gépek, amelyekben vannak szélessávú fűrészgépek és körfűrészlappal szerelt sorozatvágók és szélezők is.


A WB2000 szélessávú fűrészgép a Wood-Mizer új TITAN termékcsaládjában debütált.

„A TITAN fűrészipari termékcsalád kiadásával elsősorban a már működő fűrészüzemeket célozzuk meg, valamint kielégítjük a meglévő ügyfeleink szükségleteit, akik velünk együtt növelték az üzletüket. Sokan közülük szeretnék jelentősen megnövelni az általuk feldolgozott faanyag mennyiségét.


A WB2000 szélessávú fűrészgép nagy átmérőjű rönköket tud feldolgozni 2,4 m és 12 m hosszúság között.

„A Wood-Mizer az elmúlt 5 vagy tíz évhez viszonyítva sokat fejlődött a termékkínálatában és a termékek földrajzi elosztásában. Változatlan maradt azonban az üzlethez való hozzáállásunk, és az a kultúra, amit igyekszünk a szervezetünkben fenntartani”.

Wood-Mizer Hungary Kft.
H-2921 Komárom


Tetszett a cikk?