Magyar Asztalos Tanulmányi Verseny 2017.

Támogassa a jövőt! Keressük asztalos csapatversenyünk szponzorait.

Mottó: Képes lesz a jövőt formálni az, aki felelősségteljesen és együttérzéssel cselekszik a jelenben.

A jövő szakmai utánpótlása ma formálódik. Azt viszont a gazdasági szereplők is tudják, hogy jóval kevesebb az a diák, aki elhivatottsággal fordul a kézművesszakmák felé. Lehet, hogy ez korunk jelensége, de nem kell, hogy így legyen. Tehetünk ellene!

Ha ösztönözzük a szakmák után érdeklődő fiatalokat és elismeréssel díjazzuk, értékeljük a szakmai fejlődésüket, valójában saját jövőbeni munkatársainkat neveljük ki. És ez a folyamat most kezdődik!

Amennyiben Ön is fontosnak tartja a fiatalok színvonalas szakmai képzését, szálljon be a támogatói csapatba, és legyen szponzora az ország egyetlen asztalos csapatversenyének, amely már hatodik alkalommal kerül megrendezésre.

A megmérettetést idén nemzetközi szintre emeljük: cseh, lengyel és szlovák iskolák csapatait is meghívtuk a magyar szakiskolák mellé, akik örömmel vesznek részt a versenyen.

A szponzorok méltó jutalma: az erkölcsi elismerésen túl országos médiatámogatást nyújtunk a faipar.hu online és a Magyar Asztalos és Faipar print felületeken, így a szakma iránt érdeklődők szinte mindegyikéhez eljut cégének híre.

A verseny menete:

I. forduló: Gyakorlatorientált elméleti feladatlap kitöltése (részben a szponzorok termékeire fókuszálva)

Időpont: 2017. október 25.
Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara.
Részt vesz: 48–50 csapat.

II. A döntő: A második fordulóba az I. fordulóban elért eredmények alapján 13 magyar csapat jut tovább, valamint a meghívott 3 külföldi iskola delegáltjai.  

A döntőben egy kisbútort kell a csapatoknak elkészíteniük, valamint további speciális szakmai feladatok megoldása is vár a diákokra.

Ipont: 2017. november 16–17.
Helyszín: Soproni Egyetem, Faipari Mérnöki Kar Faipari Tanműhely.

Amíg a diákok bizonyítanak, addig a kísérő tanároknak tartalmas szakmai programot szervezünk!

További információk: szurok.aniko@xmeditor.hu    +36 30 652 2247


Tetszett a cikk?