Konferencia a szakképzés jövőjéért

Országos rendezvénysorozat indul a Munkaadók És Gyáriparosok Országos Szövetségének szervezésében.

A minőségi szakképzés és a munkaerőpiaci helyzet javítása elengedhetetlen a gazdaság versenyképességének növeléséhez, a bérek felzárkóztatásához. Ennek egyik feltétele az érdekeltekkel folytatott párbeszéd és az eredményes együttműködés. Az MGYOSZ egy országos, minden megyére kiterjedő eseménysorozatot szervez, melynek célja, hogy meghallgassa és összegezze a munkaerőpiac és a szakképzés problémáit, valamint az érintettek bevonásával közös megoldásokat találjon.

Az eseménysorozat részeként 2017. október 3-án, délelőtt Veszprém, október 3-án, délután Székesfehérvár, október 4-én, délelőtt pedig Tatabánya városában kerül megrendezésre egy sajtónyilvános esemény, mely keretében a települések polgármesterei tájékoztatják a helyi munkaadókat és a szakképzéssel foglalkozó intézmények vezetőit, a regionális munkaerőpiac és a szakképzés helyzetéről, illetve a városvezetés témához kapcsolódó terveiről.
 
A rendezvényen való részvétel ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy a tomcsik@mgyosz.hu email címen jelezze, ha csatlakozni kíván konferenciánkhoz a név, titulus és a képviselt szervezet feltüntetésével.
 
Bővebb információ, valamint az események meghívója és részletes programja az alábbi linken megtekinthető.

Tetszett a cikk?