Faipari gigavásár 2:1-ben

Holz-Handwerk és Fensterbau Frontale

Vannak olyan kiemelt jelentőségű kiállítási események, amelyek százezrek figyelmét vonzzák látogatói és kiállítói oldalon egyaránt. A Nürnbergben megrendezésre kerülő Holz-Handwerk ide tartozik.

2018. március 21–24. között 19. alkalommal kerül megrendezésre a Holz-Handwerk, ami Európa egyik legnagyobb, faipari gépeket, technológiákat, berendezéseket és alapanyagokat felvonultató szakkiállítása. A kétévenként megrendezésre kerülő nürnbergi seregszemle a fa feldolgozására és megmunkálására fókuszál. Itt mindenki megtalálja a legújabb trendeket, innovációkat, legyen szó rönkfűrészelő vagy aprítógépekről, famegmunkáló gépekről vagy elszívó berendezésekről. Ez teszi a Holz-Handwerket a faiparosok, ácsok, asztalosok egyik legfontosabb eseményévé Európában. 

TELJES KÖRŰ INFORMÁCIÓÁRADAT

Csupán címszavakban az eseményre felvonuló kínálatból: aktuális fafeldolgozási trendek és technológiák, a legkülönfélébb famegmunkáló gépek, a fa feldolgozásából származó alapanyagok, kézi- és elektromos szerszámok, pneumatikus szerszámok, alkatrészek, kiegészítők, csiszoláshoz és felületkezeléshez köthető 
berendezések, segédanyagok, ragasztók, burkolatok, kifutó és kiárusításra szánt termékek.

KETTŐ AZ EGYBEN

A látogatók a korábbi években már megtapasztalhatták a kettős kiállítás nyújtotta további előnyöket, hiszen a Holz-Handwerk mellett párhuzamosan kerül megrendezésre a Fensterbau Frontale kiállítás is, amely a homlokzati és beltéri nyílászárók meghatározó seregszemléje. Ez utóbbi termékkínálatában mindenki átfogó képet kaphat a nyílászáró- profilrendszerekről, az üveg építészetben betöltött szerepéről, árnyékolástechnikáról, rögzítési és vízzárási módszerekről, biztonsági felszerelésekről, az ajtó- és ablakgyártás megmunkálógépeiről.

A HOLNAP IRÁNYZATAI

Nincs még egy olyan rendezvény, ahol egy helyen, összegyűjtve találhatjuk meg a faiparral kapcsolatos számtalan ötletet, alapanyagot és eszközt. Itt innovatív géptechnológiákkal, szokatlan fafelületekkel, fenntartható nyersanyagokkal vagy a legújabb design- és színtrendekkel találkozhat. Mindehhez sok különleges műsor, bemutató társul, ami fokozza a szakmai eszmecserét, és további gyakorlati szempontokat ad.


DETE DR. TETTENBORN GMBH/ DETE SZÓRÁSTECHNIKA KFT.

A DETE Dr.Tettenborn GmbH  a felületkezelés technika területén több mint 40 éve ismert gyártó.

A szórópisztolytól a komplett szóróberendezésig kínál garantált, megbízható minőségű termékeket „Made in Germany“. A Holzhandwerk 2018 kiállításon a DETE többek között bemutatja az új DX30 DU szóráskész dugattyús szivattyúját 6 literes felső tartállyal, tömlőcsomaggal és szórópisztollyal. A berendezés különösen kiváló és gazdaságos fa felületkezelésre: anyagtakarékos, kevés öblítőfolyadék szükséglet, gyors színváltás lehetősége, hosszú élettartam.

Minden érdeklődőt várunk a Holzhandwerk 2018 kiállításon.

Nürnberg, 11-es csarnok, 11.0-117 stand
www.dete.hu


AKE KNEBEL GMBH & CO. KG / AKE HUNGÁRIA KFT. 

Vállalatunk, mint a precíziós szerszámok gyártója és innovatív fejlesztője világszerte kiépített értékesítési- és szerviz hálózatának segítségével kiváló minőséget, gyors kiszolgálást és kiváló ár-érték arányt biztosít ügyfeleinek. Különleges know-how-val rendelkezünk a vevői igényekre szabott egyedi szerszámok konstrukciója és gyártása, valamint az alkalmazástechnológiai tanácsadás területén.

Termékeink között megtalálhatóak a keményfémből, valamint az ipari gyémánt felhasználásával gyártott szerszámok, amelyeket a fa-, műanyag-, és fémipari megmunkálások során alkalmaznak ügyfeleink. Az AKE a 2016. évi Holz-Handwerk kiállítás óta szisztematikusan bővíti a Zerspanung 2.0 technológia felhasználhatóságát. A fókusz jelenleg egyértelműen a gyémántszerszámok területén kifejlesztett újdonságokra tevődik.

Ismerje meg standunkon testközelből is a Zerspanung 2.0 technológiát, tapasztalja meg bemutatóink során a DIA Z3 marószerszámok és a SuperSilent 3 fűrészlap kiválóságát!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk Nürnbergben a Holz-Handwerk kiállításon.

Standunk a 10-es csarnokban található; száma: 10.0-201.

www.ake.de / www.ake.hu


FESTOOL

Prémium minőségű termékeivel várja látogatóit a Festool a HOLZ-HANDWERK kiállításon Nürnbergben, március 21–24. között. Összesen több mint 550 m2 kiállítási területen, két színpadon mutatja be a Festool csapata az új 18 Voltos rendszert, valamint az új korpusz- és bútorösszekötőket tartalmazó DOMINO rendszert. Továbbá a „pormentesség jegyében” bemutatkoznak az új Bluetooth-os akkumulátorok, a Bluetooth-os távirányító, valamint az új, innovatív sima szívótömlő.

A kiállítás alatt minden nap 15.00 órakor a 18 Voltos bemutató színpadon egy korábban kiválasztott versenyző mérheti össze tudását a „18 Voltos párbajban” a Festool TV-ből ismert Frankkal.

12-es csarnok 12.0-104 stand


HOMAG: Mindig egy megoldással előbbre

A HOMAG célja, hogy ügyfeleit végigkísérje növekedésük során, segítse útjukat a jövő asztalosüzemének kialakításában, ezért mindig egy lépéssel a piac előtt jár! Ezt demonstrálja a HOLZ-HANDWERK-en 30 géppel és gyártócellával. A HOMAG bemutatja azokat a gépeket, szoftveres megoldásokat és szolgáltatásokat, amelyek együtt növekednek az Ön üzemével, lehetővé téve, hogy sokféle alapanyagból tökéletes terméket állíthasson elő. Az új táblafelosztó gépek és élzáró megoldások, az egyedi ablakgyártás komplett megoldásai mellett a jövő asztalosüzemének lelkét jelentő szoftverekre, a tapio okosüzem megoldásra és ControllerMES termelésirányító szoftverre lesz érdemes figyelni!

Helyszín: 10-es csarnok, 10.0-108 stand


HOGYAN NYERJÜNK TERET? Tüntessük el az ajtókat!

A nyíló-toló ajtószerkezeteket kínáló Hawa-Concepta és a harmonika-toló megoldásokat  nyújtó Hawa-Folding Concepta vasalatok legújabb generációi teret nyernek nekünk a szekrény előtt és lehetővé teszik a tér sokoldalú felhasználását. Ráadásul a továbbfejlesztett generációnak köszönhetően most mindezt új designnal, ötletes kombinációkkal és még komfortosabb mozgathatósággal kínáljuk.

Jöjjön el és mindezt személyesen tapasztalja meg Ön is Nürnbergben, a Holz-Handwerk kiállításon, a 10.1-es csarnok 513-as standján. Épületvasalatainkat pedig az ugyanott és ugyanakkor megrendezésre kerülő Fensterbau Frontale kiállítás 4-es csarnokában, a 123-as standon ismerhetik meg.

Hawa Sliding Solutions AG, Tolóvasalatok Svájcból www.hawa.com


G-U EMELŐ TOLÓ MEGOLDÁSOK ePOWER, SILENT CLOSE, THERMOSTEP 204

A G-U jövőbe mutató megoldásokat kínál a teraszajtók mozgatására. Az  új,  egyedülálló G-U ePOWER motoros rendszer láthatatlan módon biztosítja az akár 300 kg feletti emelő-toló ajtószárnyak mozgatását. A motorizált nyitás és csukás a legmagasabb felhasználói élményt nyújtja. A G-U Silent Close az emelő-toló szerkezetek mozgó szárnyainak nyitás és csukás csillapítására kidolgozott termék, amely segít a nehéz szárnyak biztonságos és balesetmentes mozgatásában.

Elérhető kétféle változatban, 200 kg és 400 kg szárnysúlyig. A G-U Thermostep 204 küszöb hőhídmentessége csökkenti a hőáramlást az emelő-toló szerkezetek alsó csatlakozásainál – a beépítési mélységnek és a PVC-alumínium anyagkombinációnak köszönhetően. 4-es csarnok, 4-201 stand

G-U Magyarország Kft. 1193 Budapest, Víztorony u. 20. www.g-u.hu   info@g-u.hu

 
 


Kapcsolódó dokumentum:


faipari-gigavasar-2-1-ben


Tetszett a cikk?