Megnyitotta kapuit a Konyhakiállítás

Megnyitott a Konyhakiállítás. Március 4-ig a kiállításon 10-től 18 óráig választ kaphat arra, miként lehet elegánsan lekövetni a legújabb konyhatrendeket. A háromnapos rendezvényen a csempétől a csaptelepig megtervezheti a lakás központi terének minden egyes szegletét, hiszen szakértők segítenek kiválasztani a stílusához illő enteriőröket, színeket és kiegészítőket.

Bár a konyha 2018-ban egyre inkább társasági színtérré változik, otthonos térré alakul át, a főzésről egy pillanatig sem terelődik el a figyelem. A kulináris élmények szerelmeseinek évről évre újabb ajtókat nyit ki a konyhatechnológia fejlődése.

A háromnapos rendezvényen megismerkedhet a 21. századi ember igényeit maradéktalanul kielégítő innovációkkal és multifunkcionális okoseszközökkel. A Konyhakiállítás látogatói elsőként ismerhetik meg a mobilról is irányítható újgenerációs okos vízlágyító berendezést, ami megvédi a háztartási gépeket, a szerelvényeket és a csöveket a vízkőlerakódástól.

Közelről szemügyre veheti a főzőlapba integrált páraelszívót is, a női szívek elrablója pedig idén minden bizonnyal a világ első öltöztethető hűtőszekrénye lesz.

A külcsín azonban mit sem ér izgalmas tartalom nélkül, éppen ezért a kiállításon többféle gasztronómiai program is lesz: Bíró Lajos Jókuti Andrással egy meglepően egyszerű Michelin-csillagos fogással készül, de Mautner Zsófi, Kovács Lázár, Dobó Ági, és Németh Ádám, a Konyhafőnök 2016-os győztesei is bemutatókkal várják a közönséget. Borbás Marcsi és Lila Füge, vagyis Havas Dóra is főz.

A kiállítás helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna

További információ: www.konyhakiallitas.hu


Tetszett a cikk?