Az Ake kiváló szerszámokkal érkezik

Vannak olyan kiemelt jelentőségű kiállítási események, amelyek százezrek figyelmét vonzzák látogatói és kiállítói oldalon egyaránt. A nürnbergi Holz-Handwerk ide tartozik.

2018. március 21–24. között 19. alkalommal rendezik a Holz-Handwerket, ami Európa egyik legnagyobb, faipari gépeket, technológiákat, berendezéseket és alapanyagokat felvonultató szakkiállítása. A kétévenként megrendezésre kerülő nürnbergi seregszemle a fa feldolgozására és megmunkálására fókuszál. A rendezvényen az Ake is részt vesz.

A vállalat, mint a precíziós szerszámok gyártója és innovatív fejlesztője világszerte kiépített értékesítési- és szerviz hálózatának segítségével kiváló minőséget, gyors kiszolgálást és kiváló ár-érték arányt biztosít ügyfeleinek. Különleges know-how-val rendelkeznek a vevői igényekre szabott egyedi szerszámok konstrukciója és gyártása, valamint az alkalmazástechnológiai tanácsadás területén.

Termékeik között megtalálhatók a keményfémből, valamint az ipari gyémánt felhasználásával gyártott szerszámok, amelyeket a fa-, műanyag-, és fémipari megmunkálások során alkalmaznak ügyfeleik. Az AKE a 2016. évi Holz-Handwerk kiállítás óta szisztematikusan bővíti a Zerspanung 2.0 technológia felhasználhatóságát. A fókusz jelenleg egyértelműen a gyémántszerszámok területén kifejlesztett újdonságokra tevődik.

Ismerje meg testközelből is a Zerspanung 2.0 technológiát, tapasztalja meg a bemutatók során a DIA Z3 marószerszámok és a SuperSilent 3 fűrészlap kiválóságát!

Az Ake standja a 10-es csarnokban lesz megtalálható; száma: 10.0-201.

www.ake.de
www.ake.hu


Tetszett a cikk?