Az Ake kiváló szerszámokkal érkezik
![](/media/images/szerzok/faipar-logo.png)
Vannak olyan kiemelt jelentőségű kiállítási események, amelyek százezrek figyelmét vonzzák látogatói és kiállítói oldalon egyaránt. A nürnbergi Holz-Handwerk ide tartozik.
2018. március 21–24. között 19. alkalommal rendezik a Holz-Handwerket, ami Európa egyik legnagyobb, faipari gépeket, technológiákat, berendezéseket és alapanyagokat felvonultató szakkiállítása. A kétévenként megrendezésre kerülő nürnbergi seregszemle a fa feldolgozására és megmunkálására fókuszál. A rendezvényen az Ake is részt vesz.
A vállalat, mint a precíziós szerszámok gyártója és innovatív fejlesztője világszerte kiépített értékesítési- és szerviz hálózatának segítségével kiváló minőséget, gyors kiszolgálást és kiváló ár-érték arányt biztosít ügyfeleinek. Különleges know-how-val rendelkeznek a vevői igényekre szabott egyedi szerszámok konstrukciója és gyártása, valamint az alkalmazástechnológiai tanácsadás területén.
Termékeik között megtalálhatók a keményfémből, valamint az ipari gyémánt felhasználásával gyártott szerszámok, amelyeket a fa-, műanyag-, és fémipari megmunkálások során alkalmaznak ügyfeleik. Az AKE a 2016. évi Holz-Handwerk kiállítás óta szisztematikusan bővíti a Zerspanung 2.0 technológia felhasználhatóságát. A fókusz jelenleg egyértelműen a gyémántszerszámok területén kifejlesztett újdonságokra tevődik.
Ismerje meg testközelből is a Zerspanung 2.0 technológiát, tapasztalja meg a bemutatók során a DIA Z3 marószerszámok és a SuperSilent 3 fűrészlap kiválóságát!
Az Ake standja a 10-es csarnokban lesz megtalálható; száma: 10.0-201.
Tetszett a cikk?
Cikkajánló
A REHAU felületkonfigurátor
Tervezzen és rendeljen egyedi méretű RAUVISIO bútorfrontokat online akár egy darabtól!
Asztalosdinasztia méltó utóda
Harasztovics Róbert fafaragó, népi iparművész, a népművészet ifjú mestere beszél munkájáról.
A típusbútor reneszánsza és a fenntarthatóság
Jelen tanulmány Magyarország bútoriparának mélységeit vizsgálja, a típusbútorok jelenlétére, illetve annak megjelenésére fókuszálva a 19. és 20. századtól...