Harminc géppel készülnek

Vannak olyan kiemelt jelentőségű kiállítási események, amelyek százezrek figyelmét vonzzák látogatói és kiállítói oldalon egyaránt. Ezt a HOMAG sem fogja kihagyni.

2018. március 21–24. között 19. alkalommal rendezik meg a Holz-Handwerket, ami Európa egyik legnagyobb, faipari gépeket, technológiákat, berendezéseket és alapanyagokat felvonultató szakkiállítása. A kétévenként megrendezésre kerülő nürnbergi seregszemle a fa feldolgozására és megmunkálására fókuszál. Itt mindenki megtalálja a legújabb trendeket, innovációkat, legyen szó rönkfűrészelő vagy aprítógépekről, famegmunkáló gépekről vagy elszívó berendezésekről. Ez teszi a Holz-Handwerket a faiparosok, ácsok, asztalosok egyik legfontosabb eseményévé Európában. 

A HOMAG egyik mottója: Mindig egy megoldással előbbre

A HOMAG célja, hogy ügyfeleit végigkísérje növekedésük során, segítse útjukat a jövő asztalosüzemének kialakításában, ezért mindig egy lépéssel a piac előtt jár! Ezt demonstrálja a HOLZ-HANDWERK-en 30 géppel és gyártócellával. A HOMAG bemutatja azokat a gépeket, szoftveres megoldásokat és szolgáltatásokat, amelyek együtt növekednek az Ön üzemével, lehetővé téve, hogy sokféle alapanyagból tökéletes terméket állíthasson elő.

Az új táblafelosztó gépek és élzáró megoldások, az egyedi ablakgyártás komplett megoldásai mellett a jövő asztalosüzemének lelkét jelentő szoftverekre, a tapio okosüzem megoldásra és ControllerMES termelésirányító szoftverre lesz érdemes figyelni!

Helyszín: 10-es csarnok, 10.0-108 stand


Tetszett a cikk?