A Hawának is a vásáron a helye

Vannak olyan kiemelt jelentőségű kiállítási események, amelyek százezrek figyelmét vonzzák látogatói és kiállítói oldalon egyaránt. A nürnbergi Holz-Handwerk ide tartozik.

2018. március 21–24. között 19. alkalommal rendezik a Holz-Handwerket, ami Európa egyik legnagyobb, faipari gépeket, technológiákat, berendezéseket és alapanyagokat felvonultató szakkiállítása. A kétévenként megrendezésre kerülő nürnbergi seregszemle a fa feldolgozására és megmunkálására fókuszál. Itt mindenki megtalálja a legújabb trendeket, innovációkat, legyen szó rönkfűrészelő vagy aprítógépekről, famegmunkáló gépekről vagy elszívó berendezésekről. Ez teszi a Holz-Handwerket a faiparosok, ácsok, asztalosok egyik legfontosabb eseményévé Európában. 

Természetesen a Hawa is képviselteti magát a rendezvényen. És hogy mivel? Megmutatják, hogyan lehet hasznos teret nyerni.

A nyíló-toló ajtószerkezeteket kínáló Hawa-Concepta és a harmonika-toló megoldásokat nyújtó Hawa-Folding Concepta vasalatok legújabb generációi teret nyernek nekünk a szekrény előtt és lehetővé teszik a tér sokoldalú felhasználását. Ráadásul a továbbfejlesztett generációnak köszönhetően most mindezt új designnal, ötletes kombinációkkal és még komfortosabb mozgathatósággal kínáljuk.

Jöjjön el és mindezt személyesen tapasztalja meg Ön is Nürnbergben, a Holz-Handwerk kiállításon, a 10.1-es csarnok 513-as standján. Épületvasalatainkat pedig az ugyanott és ugyanakkor megrendezésre kerülő Fensterbau Frontale kiállítás 4-es csarnokában, a 123-as standon ismerhetik meg.

Hawa Sliding Solutions AG, Tolóvasalatok Svájcból
www.hawa.com


Tetszett a cikk?