A G-U a jövő megoldásait viszi

Vannak olyan kiemelt jelentőségű kiállítási események, amelyek százezrek figyelmét vonzzák látogatói és kiállítói oldalon egyaránt. A nürnbergi Holz-Handwerk ide tartozik.

2018. március 21–24. között 19. alkalommal rendezik a Holz-Handwerket, ami Európa egyik legnagyobb, faipari gépeket, technológiákat, berendezéseket és alapanyagokat felvonultató szakkiállítása. A kétévenként megrendezésre kerülő nürnbergi seregszemle a fa feldolgozására és megmunkálására fókuszál. A rendezvényen a G-U is részt vesz.

A G-U jövőbe mutató megoldásokat kínál a teraszajtók mozgatására. Az új, egyedülálló G-U ePOWER motoros rendszer láthatatlan módon biztosítja az akár 300 kg feletti emelő-toló ajtószárnyak mozgatását. A motorizált nyitás és csukás a legmagasabb felhasználói élményt nyújtja. A G-U Silent Close az emelő-toló szerkezetek mozgó szárnyainak nyitás és csukás csillapítására kidolgozott termék, amely segít a nehéz szárnyak biztonságos és balesetmentes mozgatásában.

Elérhető kétféle változatban, 200 kg és 400 kg szárnysúlyig. A G-U Thermostep 204 küszöb hőhídmentessége csökkenti a hőáramlást az emelő-toló szerkezetek alsó csatlakozásainál – a beépítési mélységnek és a PVC-alumínium anyagkombinációnak köszönhetően.

4-es csarnok, 4-201 stand

G-U Magyarország Kft.
1193 Budapest, Víztorony u. 20.
www.g-u.hu
info@g-u.hu


Tetszett a cikk?