Konferencia a faablakról

Európai faablak trendek és ami mögötte van címmel szervez konferenciát az Országos Asztalos- és Faipari Szövetség április 12-én 10 órától a Construmán.

Az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai fóruma, a Construma színvonalas kísérőprogramok mellett minden évben számos újdonságot kínál a résztvevőknek. Az április 11-15. között a Hungexpo Vásárközpontban a szakmai látogatók több faipari programmal is találkozhatnak. Az Országos Asztalos- és Faipari Szövetség április 12-én Európai faablak trendek és ami mögötte van címmel szervez  az "A" pavilonban 10:00-14:00 óra között egy félnapos konferenciát.

Ennek programja:

A FAABLAK JÖVŐJE, A JÖVŐ FAABLAKA 
Európai ablak trendek, a fa, fa-alu nyílászáró piac jelene és jövője. Faablakok piaci szereplése, energetikai követelmények és lehetőségek, a keresztmetszetek, szerkezetek és beépítési méretek tükrében. 
Kala Tibor, Leitz Hungária Szerszám Kft. 

BEVONATRENDSZEREK NÉMETORSZÁGBÓL 
Rendszer-felépítés fontossága, technikai faanyagvédelem jelentősége a faablakok élettartamának szempontjából. Fejlesztési irányok, a divat és az előírások követésének lehetőségei. 
Kiss János Győző, REMMERS Ungarn Kft. 

A FAABLAK ÖKOLÓGIAI LÁBNYOMA 
A faablak gyártási környezeti hatásai, a műanyag és az alumínium ablak gyártással összehasonlítva.
Luc Van Guth, Woodissimo Kft. 

FA ÉS FA-ALU SZERKEZETEK ALAPANYAGAI 
Általánosan használt fafajok. Kombinált és modifikált faanyagok az ablakgyártásban, faanyagok hőszigetelési tényezői. Deco Combi frízek, belső oldali design fa és fa-alu ablakokhoz. 
Orovecz Péter, Holz Schiller Gmbh 

VASALAT FEJLESZTÉSEK BIZTONSÁG ÉS DESIGN 
Vasalatokkal szemben támasztott követelmények, utólagos moduláris szerelési lehetőségek. 
Mayer Kornél ROTO ELZETT Kft. 

A szakmai előadásokat követően röviden bemutatkozik két magyar gyártó cég, akik export tevékenységüknek köszönhetően Európa meghatározó piacain képviselik a hazai gyártást. 


Tetszett a cikk?