Tízéves az innoLignum

Idén 10 éves az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat, amely szeptember 13-án csütörtöktől szombatig látogatható a Novomatic Arénában.

A szervezők izgalmas programokkal, igazi ünnepre és meglepetésre készülnek. A látogatók idén is megtekinthetik az erdészeti és faipari gépeket (nagy- és kisipari gépek, szerszámok, traktorok, terepjárók, quadok), képet kapnak a fa többféle felhasználásáról (készházak, tetőszerkezet, épületasztalos ipar, lap-lemezipar, felületkezelő anyagok, vasalat- és szerelvénygyártók, bútoripari cégek, parketták, szaunák, lépcsők, szoftverek), megismerhetik az energetikai és tüzeléstechnikai fejlesztéseket (fa és pellet tüzelésű kályhák, kazánok, biotüzelés, megújuló energia), valamint gyönyörködhetnek játszótéri faeszközökben, utcabútorokban, fából készített kerti bútorokban.

Nem titkolt cél, hogy az innoLignum innovatív, élenjáró megoldásokat felsorakoztató, kis- és középvállalkozások számára is elérhetőbb "mustra" és programlehetőségek centruma legyen. Továbbá megfelelő alap lenne az erdészeti és faipari szakmát felpezsdítésének, az innovatív termékek, technológiák megjelenési, bemutatkozási fórumának. A szervezők a kiállítókkal összefogva részt kívánnak vállalni a faipar, erdészet kultúrájának formálásában, valamint felelősen gondolkodnak és cselekednek a szakma jövője érdekében.

 

Bővebb információ: 
http://www.innolignumsopron.hu/


Tetszett a cikk?