Magyar Asztalos Tanulmányi Verseny 2018.

Hetedik alkalommal rendezzük meg az ország egyetlen asztalos csapatversenyét.

Írásbeli – október 25., Budapest
Döntő – november 22–23., Sopron

Jelentkezz szakoktatódnál, ha asztalos/faipari szakképzésben részt vevő diák vagy, és szeretnéd tudásodat próbára tenni, bizonyítanád felkészültségedet és hogy mennyire tudsz csapatban dolgozni!

Támogassa a jövőt! Keressük asztalos csapatversenyünk szponzorait!

A jövő szakmai utánpótlása ma formálódik. Ha ösztönözzük a szakmák után érdeklődő fiatalokat és elismeréssel díjazzuk, értékeljük a szakmai fejlődésüket, valójában saját jövőbeni munkatársainkat neveljük ki. Ez a folyamat most kezdődik! Amennyiben ön is fontosnak tartja a fiatalok színvonalas szakmai képzését, csatlakozzon a támogatói csapathoz, és legyen szponzora a versenynek.

A verseny menete:

I. forduló

    A diákok kitöltik a gyakorlatorientált elméleti feladatlapot. Támogatóinknak lehetőségük van a helyszínen molinó, roll-up, szóróanyagok elhelyezésére, termékbemutatót, ill. előadást tartani.

    Időpont: 2018. október 25.
    Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

II. a döntő

    A második fordulóba az előző fordulóban elért eredmények alapján az első 14–16 csapat jut tovább. A döntőben egy kisbútort kell a csapatoknak elkészíteniük a biztosított alapanyagokból adott tervdokumentáció alapján, valamint további speciális szakmai feladatok megoldása is vár a diákokra. Szponzoraink saját termékeikkel kapcsolatos gyakorlati versenyfeladatot adhatnak a csapatoknak.

   Amíg a diákok bizonyítanak, addig a kísérő tanároknak tartalmas szakmai programot szervezünk, ahol a cégeknek bemutatkozási, szakmai tájékoztatási lehetőséget biztosítunk.

   Időpont: 2018. november 22–23.
   Helyszín: Soproni Egyetem, Faipari Mérnöki Kar Faipari Tanműhely

A nevezési lap a cikk végén letölthető.

További információk:
Szurok Anikó
szurok.aniko@xmeditor.hu
Tel.: +36-30/652-2247


Kapcsolódó dokumentum:


matv-nevezesi-lap-2018


Tetszett a cikk?