Paliszander Házivásár 2018

ÖN IS NAPONTA TÖBBSZÖR CSAK BESZÉL A MUNKAERŐHIÁNYRÓL, VAGY A MEGOLDÁSRA TÖREKSZIK?

Azoknak a kisvállalkozóknak, akik érzik, hogy valamit nagyon másképpen kellene tenniük, örömmel mondhatjuk: vannak már működő megoldások! 28 m2 a kezdő vállalkozások és a terjeszkedni vágyó cégek nagy lehetősége.

Három minőségi gép, kiváló funkciókkal és hatékony munkafolyamatokkal – ez jellemzi a kis helyen és gyorsan felépíthető CNC-üzemet, mely kisebb befektetéssel érhető el, mint gondolná.

Napjainkban általános elvárás lett a kis helyek gazdaságos és hatékony berendezése. Így van ez az asztalosszakmában is, hiszen minél kevesebbet szeretnénk rezsire, bérleti díjra, vagy ingatlanvásárlásra költeni, annál nagyobb profittermelés a kitűzött cél.

Legyen gyorsabb, mint mások és termeljen többet, lényegesen nagyobb haszonnal!

10 évvel ezelőtt még el sem mertük képzelni, ami ma már szinte trend, hogy egy kisvállalkozás is hamar babérokra törhet, és akár a kezdetektől profitot termelhet mindössze 1 fő munkaerővel. Jöjjön el a vásárra és győződjön meg róla a saját szemével, hogy CNC-üzem 28 m2 -en is berendezhető.

VAN MEGOLDÁS – ÖNNEK NEM KELL SZEMBESÜLNIE A LAPSZABÁSZATOK OKOZTA ANOMÁLIÁKKAL ÉS HÁTRÁNYOKKAL!

Nagy dobás a kisvállalkozóknak! Feltette magának valaha a kérdést: Miért adom bérbe azt a munkát, amit magam is meg tudnék csinálni? Így a haszon legnagyobb része nálam maradna, és nem vándorolna más zsebébe.

Lapszabászat, élzárás, mint idő és felesleges költségek. Egy jól irányzott befektetéssel saját maga ura lehet a mikro- és kisvállalkozó is, hiszen nem kell várnia a bérmunka költséges elvégzésére.

Mit spórolhat meg, ha a vásárunkon kedvezményesen lapszabászgépet és élzáró gépet vásárol?

Sok-sok időt (pénzt), stresszt, fuvarköltséget takaríthat meg! Használt gép árán újat vehet, melynek havi költségét a korábbi bérmunka- (bérszabás és bérélzárás) költségből finanszírozhatja.

Csekély befektetés és maximális nyereség! – legyen ez az ön mottója mostantól!

HÁZIVÁSÁRI ELŐRENDELÉS 2019-RE „TAVALYI” ÁRAKON!

Időpont: 2018. november 29, 30, december 1.

Egy szempillantás, és máris itt az új esztendő, de önnek lehetősége van a Paliszander Házi Vásáron a 2018-as árakkal kalkulálnia a 2019-es évre. Százezreket spórolhat, ha rendelését a vásáron adja le, de a terméket 2019-ben (12 hónapon belül) az ön által választott időpontban veszi át.

Jövő évi áremelkedés, árfolyam-különbözet, ezekkel például biztosan nem kell számolnia, plusz megnyeri a házivásári kedvezményeket is. Az előbbieket összegezve, együttesen kb. 25–30% kedvezményt jelent önnek egy 2019 évközi rendeléshez képest.

HASZNOS ÉS ELENGEDHETETLEN KIEGÉSZÍTŐK, MELYEK SEGÍTIK A MUNKÁJÁT!

A nagygépek mellett kisgép- és szerszámosztályunkon is érdemes lesz körülnézni, mert megismételhetetlen akciók várják a regisztrált látogatókat. Most gondolja át, mire lenne szüksége vállalkozásának a hatékonyabb munkavégzéshez, és eszközvásárlási beruházását még ebben a tárgyévben valósítsa meg. Ezek a költségek javítják az ön adóterheit és egyben fejlesztik vállalkozását. Jókedv, vendéglátás és garantáltan kedvező árak várják látogatóinkat a hagyományosan megrendezésre kerülő Paliszander Házi Vásáron! Regisztráljon MOST! Várjuk szeretettel!

További információk:
www.paliszander.hu/hazivasar/
www.paliszander.hu
Tel.: +36-1/770-7017.


Kapcsolódó dokumentum:


paliszander-hazi-vasar-2018


Tetszett a cikk?