Hozza ki a maximumot a konyhájából!

Sütés olaj nélkül, forró levegővel, betonmosogató és munkapult alá rejtett indukciós főzőlap, távolról vezérelhető intelligens konyhai nagygépek és beépített húsérlelő hűtőszekrény? A jubileumi 10. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhat, melyekkel korábban még soha. A szakma hazai képviselői itt mutatják be először legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára.

Ha építkezik, felújít vagy csupán szenvedélyes konyhaművészként izgalmas megoldások után kutat, itt a helye! Ízlelje meg az újdonságokat március 1-3. között a Budapest Arénában, vegyen részt az egésznapos konyhatervezési tanácsadáson és a sztárvendégek jóvoltából éljen át izgalmas gasztrokalandokat!

Trendek
Néhány év leforgása alatt a konyha visszanyerte jól megérdemelt központi pozícióját. 2018-ban megértettük, hogy a klasszikus konyha csillaga leáldozóban van, a főzés helyszíne valódi társasági zónává avanzsál, ahol öröm időt eltölteni. 2019-ben mindez fokozódik: nem elég, ha a konyha barátságos hangulatot áraszt, tulajdonosának személyiségét is tükröznie kell. Az egyik trend szerint szinte eltűnik a konyhabútorok felső szekrénysora, helyette festett falak, egyedi tapéták és burkolólapok jönnek a franciásan magas hátfalpanelek fölé, falilámpákkal, és nyitott réz, üveg, kő vagy akár tömör fa polcokkal.

A járólap mintája karakteres, a munkafelületek változatosak, családi fotók, képek, utazásból hozott csecsebecsék formálják a teret, a székek merész kárpitokat kapnak. A színes konyhabútorok továbbra is hódítanak, az unalmas mosogatók helyett berobbannak a réz, a márvány és a beton medencék, a tavalyi rose gold egyeduralom után pedig idén az sem baj, ha különböző fémek kerülnek egymás mellé.

Kényelmes munka
A technológiai fejlődés nyomán számtalan izgalmas konyhai eszköz és megoldás született, melyek nem csupán kényelmesebbé teszik a mindennapjait, de egy egészen új világot nyitnak meg. A kulináris élmények szerelmeseinek évről évre újabb ajtókat nyit ki a technológia fejlődése, a Konyhakiállítás látogatói elsőként vehetik szemügyre a munkapult alá rejtett indukciós főzőlapot, a meleglevegős sütőt és az távolról vezérelhető intelligens konyhai nagygépek garmadáját.

Három napra való ízkavalkád
Konyhakiállítás színpadán sztárséfek, világutazók és bloggerek mutatják be főzőtudományukat, míg egyes standokon praktikus konyhai, tervezési fogásokat és minőségi termékeket ismerhet meg a látogató. A tradicionális sushikészítés titkába nem más, mint Hokama-san, a japán konyhaművészet legismertebb hazai szaktekintélye avatja be az ínyenceket, Stőhr Gréta a LifeTv vegán műsorainak háziasszonya bebizonyítja, hogy növényi étrendet követve sem kell lemondanunk kedvenc ízeinkről.

Bernáth József séf, a Konyhafőnök egykori sztárja háromnapos főzőshow keretében készít ínycsiklandó ételkülönlegességeket, Jancsa Jani, a Street Kitchen burgerszakértője pedig elkészíti a világ legszaftosabb mangalicaburgerét.

Nyerje meg a kedvencét!
A nyeremények természetesen idén sem maradnak el. Érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, ugyanis idén 6 értékes főnyeremény talál gazdára a weboldalon és az eseményen is regisztrálók között, többek között egy csodás hűtőszekrény és egy automata kávégép is.


Tetszett a cikk?