Pénz, de honnan?

A Piac & Profit Pénz, de honnan? címmel roadshowt indít, hogy teljes körű áttekintést nyújtson a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról, valamint a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról.

Idén befejeződik az EU-pályázati ciklus és a szakértők szerint minden forintot ki kell osztani, különben elveszítjük. Többezer milliárd forintról van szó, támogatásokról és rendkívül kedvező hitelekről egyaránt. Sok 50-100 százalékos támogatottságú EU-pályázat még nyitva áll. Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből.

Még mindig a digitalizálás, az automatizálás, a gyártási és szervezeti folyamatok technológiai fejlesztése a legjobb megoldás a munkaerőhiány és a növekvő bérterhek ellensúlyozására. A foglalkoztatás terheinek enyhítésére is sok segítséget talál, aki keresi.

A 2019. március 21-én Szombathelyen, a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában szervezett konferencia térítésmentes, csak előzetes regisztráció szükséges. A konferencián résztvevők személyesen konzultálhatnak résztvevőink a legkompetensebb előadó szakértőkkel.

A konferencia részletes programja és regisztráció itt található.


Tetszett a cikk?