CONSTRUMA 2019.

Április 3–7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMAcsokorra, az építőipar hazai csúcsrendezvényére. 2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még szélesebb körű tájékozódási lehetőség vár a szakmai látogatókra az újdonságok terén.

A szervező HUNGEXPO nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakemberek számára teret adjon a szakmai fejlődéshez is. Ennek érdekében szakmai partnerei segítségével olyan konferenciákat és workshopokat kínál a látogatóknak, melyek a legújabb tendenciákról, a technológiai újdonságokról és aktuális szakmai kérdésekről szólnak. Az építőanyagoktól a nyílászárókon át a tetőig, szigetelésig minden fellelhető, amire az építtetőknek, építkezőknek szüksége lehet.

A lakberendezési és designtematikát felölelő OTTHONDesign ezúttal is felvonultatja a lakásbelső kialakításához szükséges termékeket, bemutatókkal tarkítva, ingyenes lakberendezési tanácsadással fűszerezve.


PROGRAM

Április 4. / G pavilon VIP-terem

10.00–11.30 A Magyar Bútor- és Faipari Szövetség éves közgyűlése

11.45–13.00 Fenntarthatóság és zöldmegoldások a faiparban

15.00–16.30 Trendek, színek, formák és rendhagyó technikai megoldások az európai faablakgyártásban. Építész- és gyártói konferencia. (FAMASZ

 

Április 3–7. / G pavilon 401 stand

■ Innowood kiállítás ■ Woodlike workshop ■ Zöldülő faipar minikiállítás


Kiemelt program a faipari szakemberek számára:

„Zöldülő faipar" – Kreatív Faipar Napja a bútorszövetség szervezésében – Fókuszban a fenntartható fejlődés

A rendezvény célja: bemutatni az ágazatban rejlő szépségeket és lehetőségeket, hogy az érdeklődők (különösen a pályaválasztók) első kézből kapjanak információt arról, hogy a faiparban van fantázia és számos specializációs lehetőséggel, valamint különböző tudásigényű és képességre épülő szakmával várja a jövő munkavállalóit. Bemutatják továbbá azt is, hogy a fenntartható fejlődés melletti elköteleződés új távlatokat nyithat meg a cégek fejlődésében.

A Faablakgyártók Magyarországi Szövetsége (FAMASZ) is itt tartja bemutatkozását és konferenciáját.

CONSTRUMA-CSOKOR NYITVATARTÁS

  • Szakmai napok: április 3–5., naponta 10–18 óráig
  • Nagyközönségnapok: április 6–7., naponta 10–18 óráig (vasárnap 17 óráig) A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít 2019. április 3–7. között.

Bővebb információ, regisztráció:
www.construma.hu
www.otthon-design.hu


Kapcsolódó dokumentum:


construma-2019


Tetszett a cikk?