Workshopot szerveznek

A Magyar Bútor és Faipari Szövetség „Pilotprojekt a magyar szakemberképzésért - a kreatív magyar faiparra fókuszálva” témában szervez workshopot május 9-én 14 órától a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában. 

A Magyar Bútor-és Faipari szövetség a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a Budapesti Szakképzési Centrummal együttműködésben szakemberképzési pilotprojektet indít. A projekt új módszertanra épülő kreatív faipari képzési program, ami más iparágak által is adaptálható.

Mivel a képzésben nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati tudás megszerzésére, a projekt sikerének kulcseleme a gyakorlati képzés biztosítását vállaló faipari vállalkozások bevonása. A projektről való részletes tájékoztatás érdekében ágazati egyeztetést tartanak az érdeklődő cégek bevonásával.

Az egyeztetésen való részvételt olyan vállalkozások számára ajánlják, akik számára a magyarországi szakemberhiány gondot jelent, és akik szívesen vállalkoznának a projektben való együttműködésre.

A PROGRAM 

13:30-14:00 Regisztráció 

14:00-14:15 Köszöntő - Wilhelm Gábor, a Magyar Bútor és Faipari Szövetség elnöke, az EQ Wood és Learniture modellek bemutatása
14:15-14:30 Jürgen Schreder, a Budapesti Osztrák Nagykövetség kereskedelmi irodájának tanácsosa 

14:30-14:45 Valló Péter kancellár a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum kancellárja 

14:45-15:15 Kerekasztal beszélgetés 

15:15-15:40 Kávészünet
15:40-17:00 B2B

A rendezvény nyelve a magyar, a tolmácsolás biztosított. 


Tetszett a cikk?