Vigyél haza magyar bútort!

A Bútorszövetség a budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozat keretében 2019. október 11-13. között kiállítási lehetőséget biztosít fiatal, kreatív faipari szakemberek számára.

Az Otthon Design Ősz 15 ezer látogatót vonzó lakberendezési kiállítás, melyet a Design Hét alatt rendeznek. A cél, hogy fiatal tervezők és gyártók olyan bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kapjanak, ahol a potenciális vásárlókkal azonnal személyes kapcsolatba kerülhetnek.

A rendezvény mottója az OtthonDesign Ősz platformon:

„HAZAIAK, FIATALOK, TEHETSÉGESEK ÉS MOST MEGMUTATJÁK, MIT TUD A KREATÍV FAIPAR. ISMERKEDJ, BESZÉLGESS, VIGYÉL HAZA MAGYAR BÚTORT!”

A kiállítás egy közös standon, egységes installációval, 50 m2 területen foglal majd helyet. Itt lesznek láthatók a bemutatott darabok egymástól elkülönítve, kurátori döntés szerint. Minden tárgynál megjelentetik annak gyártóját, leírását, elérhetőségeket, árat stb., ezért a szervezők kérik, hogy az egyes mezőket hiánytalanul töltsék ki a jelentkezők!


Fotó: Mészáros Károly

A cikk végén letölthető dokumentumot digitálisan kell kitölteni és legkésőbb szeptember 10-ig elküldeni az office@butorszovetseg.hu e-mail címre!

Részletek az alábbi linken:

www.butorszovetseg.hu/woodlike-after-pop-up-store


Kapcsolódó dokumentum:


woodlike-pop-up-adatbekero


Tetszett a cikk?