Asztalos szakmai nap és házi vásár

A hűvös délelőtt ellenére szép számban érkeztek a látogatók a Somy Kft. valamint a Bors és Horváth Kft. által szeptember 20-án, péntekre megszervezett harmadik házi vásárra és szakmai napra.

A jellemzően asztalosok, belsőépítészek számára létrehozott győri eseményen a szervezők által kínált bútorlapok (Somy Kft.) és bútoripari szerelvények (Bors és Horváth Kft.) mellett a meghívott beszállítók is tovább gazdagították a látnivalókat az érdeklődők számára. Láthattunk laptermékeket, világítástechnikát, ragasztók, csavarok, kötőelemek, élzáróanyagok kínálatát, sőt, egy hazai fejlesztésű, bútorlapok szabászatához, CNC megmunkálásaihoz alkalmas szoftvereket valamint teljes vállalatirányítási rendszereket kínáló szoftverház is jelen volt.

Akik pedig az információk mellett fizikai éhségüket, szomjúságukat is szerették volna csillapítani, azok számára marhapörkölt, szendvicsek, koktélok és sör állt rendelkezésre – a szervezők jóvoltából.

A faipari házi vásárok létrehozásának gondolata nem új keletű: számos formában és szervezői elképzelés mentén láthattak már ilyeneket a szakmában jelenlévők. Én személy szerint azért örülök az ilyen kezdeményezéseknek, mert a hazai szakmai életben évről évre zsugorodik az a felület, ahol ilyen fórumokon keresztül lehet tájékozódni. (Hol vannak már a hatalmas tömegeket megmozgató soproni faipari vásárok…) Márpedig az nem kérdés, hogy szükség van az élő, testközelből megszerezhető információkra, a személyes kapcsolatok kialakítására, ápolására – ezeket ugyanis az internet nem pótolja.

A jövőben is igyekszünk hírt adni minden ilyen jellegű kezdeményezésről.

Képgaléria


Tetszett a cikk?