Formance Open House 2019

Időpont: 2019. november 28–29.  9–18 óra között

A biatorbágyi központ kiválón alkalmas arra, hogy a kiállított gépeket működés közben, gyártási körülmények között, valós alkatrészek megmunkálása során szemlélhessük. Az ilyen típusú prezentáció túlmutat a hagyományos házivásár-koncepciókon, olyan direkt párbeszédre kínál lehetőséget, ami gyors és hiteles válaszokat ad a felmerülő kérdésekre.

RENDHAGYÓ TECHNOLÓGIAI BEMUTATÓK…

Emellett a kétnapos rendezvényen szakmai bemutatók és rögtönzött workshopok színesítik a programot. Érdemes tehát idejében jelentkezni. A programokon való részvétel ingyenes, de a szervezők munkáját nagyban tudjuk segíteni, ha regisztrálunk.

Biatorbágy, Tormásrét út 4.
Tel.: 23/530-530.
www.formance.hu

PROGRAMOK

november 28-án, csütörtökön

Hogy készül a designbútor a német piacra? Valós bútoripari alkatrészek megmunkálása teljesen életszerűvé tesz egy technológiai bemutatót. A bútor tervezőjének, valamint az évek óta sikeres gyártói hátteret biztosító cég vezetőjének személyes jelenléte pedig igazi csemege. Egyszerre van jelen a tervező és a gyártó, így megismerhetünk olyan szakmai finomságokat, amikre csak egy ilyen találkozás kapcsán nyílik lehetőség.
SIXAY FURNITURE Kft. és Front-művek Kft.

november 28-án és 29-én, csütörtökön és pénteken

  • Cabinet szoftver bemutató, a Biesse specialistája a Formance Kft. szoftverszakemberével mind a két nap 10 órai  és  14 órai kezdettel mutatják meg a tervezőprogramban rejlő lehetőségeket.

A tervezői szoftver előnyei a gyakorlatban

  • A Cabinet bútortervező szoftver régóta ismert a hazai felhasználók előtt. Tudását most gyakorlati példákon keresztül prezentálják. A bútortervező szoftver gyakorlati alkalmazása mellett a használat során felmerülő kérdésekre, szakmai tapasztalatok bemutatásán keresztül kapunk majd választ. Sa-fa Kft.

Robotika a faiparban
A faipari innováció egyik legizgalmasabb kérdése, hogy a jövőben hogyan tudjuk majd alkalmazni a robotika vívmányait a gyakorlatban. A robotok alkalmazása nem a jövő, hanem a jelen!

Robotok és Cobotok élőben...

  • Cefla iGiotto festőrobot munka közben
  • szóróautomata, hagyományos vizes és vizes UV-festéssel, és UV-lámpa alatti festékkikötés.
  • Biesse Viet Opera 5 csiszolás speciális effektekre

Élzáró technológiák:

  • Akron 1400, Akron 1100, Jade 240, Jade 340 4 különböző élzáró gép bemutatása során különböző ragasztórendszereket (EVA PU) alkalmazását, valamint normál, matt és magasfényű élanyagok felvitelét fogják bemutatni. Külön érdekességnek számít az Akron 1100 típusú élzáró gép bemutatása, mivel Magyarországon most debütál majd ez a típus. Az Akron széria belépő kategóriás modellje kisüzemek számára is elérhetővé teszi majd a jövőben a legmagasabb szintű élzáró technológiát.

Csütörtök este 18–20 óráig Jazz-zene mellett kötetlen beszélgetés.


Kapcsolódó dokumentum:


formance-open-house-2019


Tetszett a cikk?