A famegmunkáló ipar Nürnbergben találkozik

Vannak olyan kiemelt jelentőségű kiállítási események, amelyek százezrek figyelmét vonzzák látogatói és kiállítói oldalon egyaránt. A Nürnbergben a 20. alkalommal megrendezésre kerülő Holz-Handwerk ide tartozik, ami Európa egyik legnagyobb, faipari gépeket, technológiákat, berendezéseket és alapanyagokat felvonultató szakkiállítása. Idén 2020. március 18–21. között látogatható.

A kétévenként megrendezésre kerülő nürnbergi seregszemle a fa feldolgozására és megmunkálására fókuszál. Itt mindenki megtalálja a legújabb trendeket, innovációkat, legyen szó rönkfűrészelő vagy aprítógépekről, famegmunkáló gépekről vagy elszívó berendezésekről. Ez teszi a Holz-Handwerket a faiparosok, ácsok, asztalosok egyik legfontosabb eseményévé Európában.

TELJES KÖRŰ INFORMÁCIÓÁRADAT

Csupán címszavakban az eseményre felvonuló kínálatból: aktuális fafeldolgozási trendek és technológiák, a legkülönfélébb famegmunkáló gépek, a fa feldolgozásából származó alapanyagok, kézi- és elektromos szerszámok, pneumatikus szerszámok, alkatrészek, kiegészítők, csiszoláshoz és felületkezeléshez köthető berendezések, segédanyagok, ragasztók, burkolatok, kifutó és kiárusításra szánt termékek.

KETTŐ AZ EGYBEN

A látogatók a korábbi években már megtapasztalhatták a kettős kiállítás nyújtotta további előnyöket, hiszen a Holz-Handwerk mellett párhuzamosan kerül megrendezésre a Fensterbau Frontale kiállítás is, amely a homlokzati és beltéri nyílászárók meghatározó seregszemléje. Ez utóbbi termékkínálatában mindenki átfogó képet kaphat a nyílászáró-profilrendszerekről, az üveg építészetben betöltött szerepéről, árnyékolástechnikáról, rögzítési és vízzárási módszerekről, biztonsági felszerelésekről, az ajtó- és ablakgyártás megmunkáló gépeiről. 2018-ban több mint 515 kiállító volt jelen 19 országból, és több mint 110 000 látogató volt kíváncsi a két eseményre összesen. Előzetes információk szerint ezek a számok idén megdőlnek.

A HOLNAP IRÁNYZATAI

Nincs még egy olyan rendezvény, ahol egy helyen, összegyűjtve találhatjuk meg a faiparral kapcsolatos számtalan ötletet, alapanyagot és eszközt. Itt innovatív géptechnológiákkal, szokatlan fafelületekkel, fenntartható nyersanyagokkal vagy a legújabb design- és színtrendekkel találkozhat. Mindehhez sok különleges műsor, bemutató társul, ami fokozza a szakmai eszmecserét, és további gyakorlati szempontokat ad.

A rengeteg látnivaló mellett érdemes a sok érdekes előadás és program közül is néhányra időt szánni.

Bővebb információt, valamint a kiállítói listát itt találja: https://www.holz-handwerk.de/de

Kép forrása: https://www.holz-handwerk.de/


Kapcsolódó dokumentum:


a-famegmunkalo-ipar-nurnbergben-talalkozik


Tetszett a cikk?