Versenyfelhívás a WorldSkills Shanghai 2021 versenyre

Szeptember 18-ig van lehetőség nevezni a 2021-es Shanghai-ban rendezendő világbajnokság elődöntőjére!

A szervezők azoknak a fiatal szakembereknek, szakmai középiskolai képzésben résztvevőknek (szakgimnázium, szakközépiskola), főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését várják, akik szívesen megmérettetnék tudásukat az ASZTALOS SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek világbajnokságán, a WorldSkills Shanghai 2021 versenyen.

A megmérettetésre azok jelentkezhetnek, akik 1999. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték és vállalják:

  • a válogatóversenyen való részvételt
  • a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett körülbelül hat hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyen
  • a WorldSkills Shanghai 2021 versenyen való részvételt

A jelentkezni egy egyszerű online űrlap kitöltésével lehet, mely letölthető a  www.skillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés menüpontból.

Fontos információk a versennyel kapcsolatban:

Jelentkezési határidő: 2020.szeptember 18. (péntek)
Előválogató tervezett időpontja: 2020. október 2. (péntek)
Helye: BKSZC Kaesz Gyula Faipari Technikum és Szakképző Iskola (Budapest, 1149, Egressy út 36.)

Mit kell hozni? A jelentkezési határidő után a szervezők e-mailben küldenek információt.

Döntő tervezett időpontja: 2020. november 12-13. csütörtök-péntek
Helye: BKSZC Kaesz Gyula Faipari Technikum és Szakképző Iskola (Budapest 1149, Egressy út 36.)

Aki még nem volt Skills válogatón, annak álljon itt néhány ösztönző gondolat.

Ha valóban jó szakembernek tartod magad, tedd próbára a tudásod, és a kézügyességed! Ez egy olyan verseny, ahol a legnagyobb ellenfeled saját magad. Az idegen környezettől és az ismeretlen arcoktól nem szabad megijedni! Ne aggódj, jó kezekben leszel, hiszen az ország legfelkészültebb és legtapasztaltabb szakemberei fognak segíteni az egész rendezvényen. Persze rajzolnod, fűrészelned, vésned, marnod Neked kell! A legnagyobb nyereményed az ott szerzett tapasztalat lesz. Kiderül, milyen szinten állsz. A verseny pontozása a legobjektívebb, amivel valaha találkozni fogsz. Többször is indulhatsz, amíg a korod engedi, és minden versennyel csak nyersz. Olyan feladatokat kell majd megoldanod, amikkel eddig nem, vagy csak elbeszélések által találkoztál. Amikor végzel a feladattal, és mint egy krumpliszsák dőlsz el az aulában, elmondhatod, hogy megcsináltad és fantasztikusan fogod magad érezni! Ha itt továbbjutsz, egy még izgalmasabb megmérettetésen fogsz részt venni, ahol a feladat is komplikáltabb, de a legújabb gépekkel dolgozhatsz egy igazán csodálatos műhelyben. Ami a nyolcas számot viseli!

Ne hagyd ki!

Jelentkezz!

Készülj!

Hajrá!

A verseny támogatói:

a TOOLTECHNIC SYSTEM KFT., a H-DIDAKT KFT., a BUDAPESTI KOMPLEX SZAKKÉPZÉSI CENTRUM, a MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

 

Forrás: skillshungary.hu


Tetszett a cikk?