Vásárhelyi János életmű-kiállítása online

Helyszín: https://www.butorszovetseg.hu/
Megnyitó: 2020. október 3. 17:00
Kurátorok: Jakab Csaba és Márton László Attila
Megnyitja: Jakab Csaba

A 2020. október 3-tól, a Szent IstvánBazilika Lovagtermébe tervezett kiállítás a vírushelyzet miatt előreláthatólag tavasszal kerül megrendezésre. Arról a lehetőségről azonban, hogy a Design Hét keretein belül bemutathassuk az életművet, nem szeretnénk lemondani, így a pandémia miatti kötöttségeket figyelembe véve virtuális kiállítást tervezünk, melynek megnyitója megegyezik a meghirdetett „élő” kiállításéval.

Az online térbe helyezett program a Magyar Bútor és Faipari Szövetség honlapján lesz elérhető. A kiállítás kvintesszenciáját, a székek fotóit, az életművel és a kiállítással kapcsolatos legfontosabb információkat találhatják meg itt az érdeklődők. „Székfoglaló” címmel egy videósorozatot indítunk, melyben a téma szakértői mutatják be kedvenc alkotásukat, a látogatóknak pedig szintén lesz lehetőségük kiválasztani egy-egy nekik tetsző bútordarabot. A kiállítás kísérőprogramjai – melyek közül kiemelt jelentőségű a veszprémi Design Hét – szintén megjelennek a felületen. Külön információs oldalt szentelünk az oktatási intézmények számára is. A kiállítás részletes anyagát fotókkal, leírásokkal lapozható PDF-formátumban tölthetik le az érdeklődők.

Szeretettel várjuk tehát a virtuális kiállítás látogatóit 2020. október 3-án 17 órától a Design Héten, a bútorszövetség oldalán!


Kapcsolódó dokumentum:


butorszovetseg-2020-09-10


Tetszett a cikk?