Aranydiploma-átadó


A Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar Kari Tanácsának 2020/2021. évi aranydiploma-átadó ünnepségére 2020. szeptember 10-én 10 órai kezdettel került sor a Lámfalussy Sándor kar aulájában. A kar életében kilencedik alkalommal került sor aranydiplomák átadására, megtisztelő feladat, hogy az 50 évvel ezelőtt végzett okleveles faipari mérnököknek átnyújthatták az egyetem és a kar képviselői a tiszteletdiplomákat. 

Az ünnepségen részt vevő elnökség tagjai: dr. Alpár Tibor, a Soproni Egyetem rektorhelyettese, prof. dr. Magoss Endre, a Simonyi Károly kar dékánja, Joóbné dr. Preklet Edina, a Simonyi Károly kar oktatási dékánhelyettese, dr. Bak Miklós, a Simonyi Károly kar kutatási és külügyi dékánhelyettese, valamint a Soproni Egyetem karainak képviseletében dr. Hoschek Mónika, a Lámfalussy Sándor közgazdaságtudományi kar dékánhelyettese, dr. Czupy Imre, az erdőmérnöki kar dékánhelyettese és dr. Simon István Ágoston, a Benedek Elek Pedagógiai Kar dékánhelyettese voltak.

Az elnökség bevonulása után köszöntötték a Simonyi Károly kar aranydiploma-átadó ünnepségén megjelenteket, majd prof. dr. Magoss Endre dékán megtartotta ünnepi beszédét, melyben ismertette a kar megalakulása óta eltelt években történt fontosabb eseményeket.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.