Heim + Handwerk 2021

Idén november 25-29-én rendezték volna Münchenben a Heim + Handwerk szakkiállítást.A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel ezt végleg lemondták. Az egyre növekvő számú fertőzés illetve a kiállítók és a látogatók fokozódó bizonytalansága vezetett ehhez a döntéshez.

A szervezők igyekeztek a felelős hatóságokkalbiztonságos higiéniai koncepciót kidolgozni, és több kiállító is biztosította a szervezőket a részvételről. Mindezek ellenére döntöttek a kiállítás lemondása mellett.

Dieter Dohr, a GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH igazgatóságának elnöke elmondta: továbbra is elkötelezettek azon döntésük mellett, hogy a szakmák számára biztonságos platformot nyújtsanak, különösen ezekben a kihívásokkal teli időkben. Kitartottak céljuk, a Heim + Handwerk megszervezése mellett, melyet mindenki biztonságos és sikeres rendezvényként tart számon. Sajnos ennek garanciáit már nem látják a jelenlegi fejlemények ismeretében és a jól ismert cégek kihátrálása után.

A következő Heim + Handwerket a Food& Life szakkiállítással együtt rendezik meg a tervek szerint. A nagyszabású eseményig több mint egy évet kell várnunk, mivel azt 2021. december 1. és 5. között rendezik a müncheni kiállítási központban.

Bízunk benne, hogy a következő kiállítás már nem fog akadályokba ütközni és a standok a korábbi évekhez hasonlóan szemet gyönyörködtetőek és informatívak lesznek.

Forrás:
heim-handwek.de
dds-online.de


Tetszett a cikk?