Nyílt nap a Soproni Egyetemen

A Soproni Egyetem 2021. január 14-én online nyílt napon várja a fenntarthatóság és a természet iránt érdeklődő felvételizőket.

A 2020-ban megújult, nagy hagyományokkal rendelkező Soproni Egyetem négy kara a fenntarthatóság és a zöld szemléletmód jegyében kínál agrár, gazdaságtudományi, műszaki, informatikai, művészeti és pedagógiai képzést az érdeklődő végzős diákoknak, akiknek 2021. február 15-ig kell megjelölniük a továbbtanulásukhoz választott intézményeket. A diákokat Sopronban váró sokoldalú lehetőségeket az egyes karok online nyílt napon mutatják be 2021. január 14-én. A különböző karok folyamatosan frissülő Facebook-eseményei összegyűjtve elérhetők a http://uni-sopron.hu/ii-online-nyilt-nap-a-soproni-egyetemen linken. Itt találhatók az adott képzés csoporthoz tartozó információk, mint például a pontos kezdési időpontok vagy éppen a kapcsolódó nyereményjátékok részletei.

A Soproni Egyetem képzési palettáján kiemelt hangsúllyal szerepelnek a természet kezelésével és a természetes alapanyagok fenntartható használatával kapcsolatos hivatást kínáló szakok. Ilyenek elsősorban az erdőgazdálkodással, a faiparral, a környezet- és természetvédelemmel, a vadgazdálkodással vagy éppen a földméréssel kapcsolatos képzések, de a gazdasági, a pedagógiai, a művészeti és az informatikai szakok is a zöld szemléletmódot közvetítik a jövő szakemberei számára.

A Soproni Egyetem online nyílt napjával kapcsolatos további részletek megtekinthetők az egyetem Facebook- és Instagram-oldalán.

Forrás:
Soproni Egyetem


Tetszett a cikk?