Fabunio piknik

A pandémia ideje alatt számos rendezvény elmaradt, az online felületeken való kommunikáció ugyan adott némi vigaszt és újfajta lehetőségeket, de mégis nagyon hiányoltuk az olyan alkalmakat, ahol személyesen is találkozhatunk tagjainkkal, így született meg a Fabunio Piknik ötlete, egy olyan rendezvény, ahol kicsit megpihenve, szakmai-baráti beszélgetéseket folytathatunk rég nem látott ismerősökkel.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a július 8-án, a szekszárdi Bodri Birtokon megrendezett eseményre a nyári szabadságolások ellenére is sokan eljöttetek.

Az eseményt igazán ünnepivé tette, hogy átadhattuk jelen lévő tiszteletbeli tagjainknak az okleveleket. Üdítő volt hallani a régi találkozók emlékét és a jelenleg is aktív tevékenységeket. Kedves Baranyai Pál, Bodovics György, Hidas Mátyás, Halasi Rita Mária, Hőbör Tamás, Kálmán István, Kormos Ernő, Koronka Lajos, Molnár Péter, Pintér-Péntek Imre, Szabó Pál, Szili József és Tóth Eszter, ezúton is köszönjük nektek mindazt a munkát, amit a faiparért tettetek!

A közös ebéd végeztével minden jelenlévő röviden beszámolt aktuális tevékenységéről, és a pandémia okozta változásokról. A fennálló gazdasági helyzet természetesen a faipart sem kímélte, de szerencsére elmondható, hogy tagjaink így is szorgalmas munkával töltött évet tudhatnak maguk mögött. Külön öröm, hogy többen számoltak be a cégen belüli sikeres generációváltásról. A visszajelzések és saját élményeink is arra ösztönöznek, hogy az első Fabunio Piknikkel hagyományt teremtsünk. Jó volt látni Titeket, viszont látásra mihamarabb!


Tetszett a cikk?