Bútortervezés és optimalizálás kisgépes és nagygépes környezetben

A hozzájuk adott tervező- és optimalizáló szoftverek nem adnak minden esetben megfelelő eredményt, az árak pedig sokszor csillagászati magasságokban járnak. Rendszeres követési díj, az alaprendszerek külön megvásárlása jellemez több megoldást, továbbá a gépgyártók csak a saját márkájukat támogatják, így ha a felhasználó más márkájú gépet vásárol, akkor komoly probléma elé kerül, mert a meglévő rendszere nem támogatja azt.


PolyBoard 7 Pro-PP: Egyidejű multi post-processzálás, többféle szűrési lehetőségek szerint

Ez a lista igen hosszú, a honlapunkon elérhető, hogy mely gyártókhoz van CNC-kimenetet adó beépített post-processzor.

A PolyBoard 7, az OptiCut 6 és a StairDesigner 7 szoftverek 25 éve azt a szemléletet követik, hogy a felhasználó szabadon választhat. Bármelyik szoftver CNC-s (Pro-PP) verziójához, a programokhoz elérhető összes post-processzor jár.

Ezek közül a legfrissebb őszi fejlesztések, pl. a Felder Format 4 Integrate f4g formátuma, illetve a Maestro XCS formátuma.

A CNC-kimenet azonban nem ér sokat egy megfelelően paraméterezhető és kellő részletességgel működő bútortervezési rendszer nélkül. A PolyBoard parametrikusan képes elhelyezni a kötőelemek, szerelvények fúrás/marás/ horony/maró megmunkálásait a csomópontokban vagy adott lapon önállóan. A méretek változtatása magával hozza a teljes kialakítás automatikus frissítését. Eltérő paramétercsomag jellemezheti a konyhabútor alsó/felső korpuszait, a gardróbszekrényeket stb. A szoftver működése teljesen testre szabható és igazítható a felhasználó gyártási módszereihez. Ha mindez nem elegendő, akkor kidolgozható saját modulrendszer. Mindehhez segítséget nyújtunk (hamarosan ingyenes modulrendszert adunk ajándékba az érdeklődőknek).

l működő bútortervezési rendszer nélkül. A PolyBoard parametrikusan képes elhelyezni a kötőelemek, szerelvények fúrás/marás/ horony/maró megmunkálásait a csomópontokban vagy adott lapon önállóan. A méretek változtatása magával hozza a teljes kialakítás automatikus frissítését. Eltérő paramétercsomag jellemezheti a konyhabútor alsó/felső korpuszait, a gardróbszekrényeket stb. A szoftver működése teljesen testre szabható és igazítható a felhasználó gyártási módszereihez. Ha mindez nem elegendő, akkor kidolgozható saját modulrendszer. Mindehhez segítséget nyújtunk (hamarosan ingyenes modulrendszert adunk ajándékba az érdeklődőknek). További őszi újdonságként a PolyBoardban folytatólagos száliránnyal jelölt elemek az OptiCut 6 szabászati optimalizálóban automatikusan együtt szabandó elemekként jelennek meg. Természetesen az együttszabás az OptiCutban önállóan is kezelhető, intuitív, gyors módszerrel. A szoftvercsalád része a lépcsőtervező program, szintén parametrikus szabályrendszerrel, tömörfa-kialakítással. A StairDesigner 7 is képes CNC-programokat előállítani számtalan CNC-gépre. További információk a honlapunkon érhetők el.

 

Pronergon Kft.
http://pronergon.hu
+36-20/368-7040
info@pronergon.hu


Kapcsolódó dokumentum:


butortervezes-es-optimalizalas-kisgepes-es-nagygepes-kornyezetben


Tetszett a cikk?