Eladni és venni gyorsan, a képernyő előtt

Az ok: egyszerű, valós idejű, gyorsan megtalálható a keresett információ, termék vagy szolgáltatás. Időközben minden fejlődött egy kicsit, több lett a felhasználó, több a termék, újabb igények merültek fel, így az apróhirdetési portál is felújításra szorult. De itt gondoltunk egy nagyot, és kicsit más szemszögből is kiindulva teljesen átépítettük az oldalt. A leglényegesebb változás talán az, hogy az apróhirdetési portál nemzetközivé vált a fejlesztéseknek köszönhetően.

Megújult arculat, könnyebb kezelhetőség, pontosabb információk

Nemzetköziség

Ma Európában már nincsenek határok, a gépek, technológiák is vándorolnak országról országra, a vállalkozó nem rest elutazni akár 1000 km-t is egy jó, kedvező ajánlat miatt. Csupán mára a nyelvi korlátok maradtak, melyek nehezítik az üzletkötést. Most az új aprómegoldásnál a nyelvi korlátokra is figyeltünk, a honlap többnyelvű (jelenleg ugyan csak magyarul és németül tud, de belátható időn belül további fontos európai nyelvekre is elkészül), a hirdetés feladásánál egy fordítóprogram az apróhirdetést lefordítja a kívánt idegen nyelvre is. A fordítás néha tökéletes, néha apró hibákkal terhelt ugyan, de használható. Az apró feladója így egy hirdetést akár 2 nyelven is feladhat egyszerre és ez a szolgáltatás minden nyelvi irányból működik.

Új cím, új címek

Az új apróhirdetési portált új címre kellett tennünk, hogy a külföldről való megtalálhatóságot biztosíthassuk. A faipar.hu-ról továbbra is elérhető portál jelenleg a woodholz.eu cím alatt található, és a címből következően talán a nemzetközi felhasználók is értelmezni tudják. Ezenkívül a woodholz.at, .de és .ro is regisztrálásra került, annak érdekében, hogy az internetes keresőkben is a lehető legjobb helyen legyen a weboldal.

Több adat, új szolgáltatások

Az új honlapon több paramétert lehet megjeleníteni, mint a régin. Ennek köszönhetően sokkal részletesebben lehet egy hirdetést leírni. Egy-egy termékhez/ szolgáltatáshoz három darab képet lehet feltölteni, sőt az igényeknek megfelelően mostantól videót is tölthetünk fel a hirdetéseinkhez.

Hirdetésfigyelő

A hirdetéskeresés segítségeként hirdetésfigyelő rendszert építettünk be a weboldalba. A beállított igények alapján a weboldal e-mailt küld a felhasználónak, ha valaki a keresett paraméterekkel ad fel hirdetést.

Keresés, átláthatóság

A woodholz.eu egy nagyon könnyen átlátható rendszerrel rendelkezik. A részletes keresés segítségével a hirdetések közötti navigáció egyszerűbbé vált. Lehetőségünk van felhasználói név, cégnév, telephely, régió szerint csoportosítani a bejegyzéseket, így most már másodpercek alatt mindenki megtalálhatja a keresett terméket, szolgáltatást. Az oldal kialakítása során elsődleges szempont volt a kezelhetőség, ezért mindenhol részletes leírás található az adott funkció szerepéről és a használatáról. (H. T., F. I.)



 

Az új hirdetésfeladási felület segíti a felhasználót, hogy termékeit/szolgáltatásait könnyedén megjelenítse a portál magyar és nemzetközi (jelenleg német nyelvű) felületein

 


Tetszett a cikk?