Konyhatervezés felsőfokon

Ehhez nyújt hathatós segítséget a 2020 Virtual Planner, ami lehetővé teszi a vásárló részére, hogy az interneten, a saját otthonából tervezhessen, elképzeléseit a virtuális papírra rögzíthesse, árat kalkuláljon hozzá, és kiválassza a neki tetsző kivitelezőt: A stúdiót felkeresve, és egy profi szakember tanácsait kikérve megszülethet a konyhaterv végleges verziója is, amit a vásárló akár a telefonján is megmutathat a barátainak, ismerőseinek. Ehhez biztosít támogatást a 2020 Design és annak Panoramic View kiegészítője. Természetesen ebben a fázisban felmerülhetnek igények teljesen egyedi kialakítású bútorok iránt is. Itt a vevők és a tervezők fantáziája valamint a kivitelezhetőség szabhat csak határt az elképzeléseknek, mivel modellezni bármilyen egyedi bútort lehet a 2020 CADprogrammal.

Az egyedi bútor beépítése a látványtervbe pedig egy kattintással megoldható. A LED-világítás térhódítása miatt egyre fontosabb szempont a beépíthető világítások pontos megtervezése is. Ebben segít a 2020 Design Lighting Wizzard, amivel a belemart lábazati világítást, a felső szekrények alá elhelyezett spotokat, vagy akár a szekrények tetejébe mart LEDszalagot is pontosan meg tudjuk jeleníteni, hangulatát a látványtervben érzékeltetni. Ha vevőnk megrendeli a bútort, akkor szükségünk lesz egy alkatrész- és alapanyaglistára, amit kisebb cégeknél a 2020 CAD, nagyobbak esetén pedig egy integrált folyamatba ágyazva a 2020 InSight biztosít. Ennél a pontnál válik egyre fontosabbá az integrált rendszer szükségessége. A 2020 szoftverek esetén nincs dupla rögzítés, ezáltal a hibák és a ráfordítások minimalizálhatóak, a bútorok a lehető leghamarabb gyártásba kerülhetnek, a gyártás-előkészítés jelentős segítséget kap. A Forest Hungary 2014 szeptemberéig elkészíti 2020 CAD-alapon nyugvó 3D-s vasalatkatalógusának első változatát.

Amennyiben ön mint gyártó ezeket a vasalatokat is használja, akkor a 3D-s vasalatkatalógusból tervezve automatikusan megkapja a pontos gyártási rajzokat megmunkálási helyekkel, valamint a vasalatigényt FOREST-kódokkal és pontos mennyiségekkel, ezzel még tovább redukálva a gyártás- előkészítés idejét, és tovább növelve annak hatékonyságát! A 2020 CAD-hez kapcsolódó 2020 CAD CNC-modullal automatikusan generálhat CNCprogramot közvetlenül a CNCgépére, minden beavatkozás nélkül. A vevői megrendelések pontos áttekintését, ütemezését, a kapacitások optimalizálását, vagy akár a kiszállítások pontos szervezését is elvégezheti a 2020 InSight-rendszerben, ami teljes vállalatirányítási rendszerként lefedi a megrendeléskezelés, a raktározás, a gyártás, a beszerzés, a kalkuláció és a kiszállítás területeit is. A pontos, jól áttekinthető információkról a program struktúrája és a beépített üzleti információs rendszer gondoskodik, aminek segítségével automatikusan készíthetők táblázatok, grafikonok annak érdekében, hogy a rendszer lehetőségeit kiaknázva sokkal jobb áttekintése lehessen a gyártási, raktározási és egyéb folyamatokra. Egyre fontosabb lesz minden gyártó részére, hogy folyamatait minél inkább kézben tudja tartani, valamint részletes kalkulációt kaphasson az elkészíteni kívánt bútorról, és ezt a kalkulációt a gyártás során nyomon is követhesse.
 

Tóth Gábor
20/ 33 94 012
gabor.toth@partner.2020.net
20-20 Technologies GmbH


Tetszett a cikk?