Software point nyíltnap az Anestnál

Az Anest a COVID első hulláma alatt kénytelen volt az idén több alkalommal is digitálisan tartani a kapcsolatot ügyfeleivel.Nem csupán az értékesítéssel kapcsolatos információáramlást oldották meg így, hanem az esetleges szerviztevékenységeket is.

A digitális eszközök a faiparba is egyre nagyobb teret nyernek maguknak. Nem csak a gépek működtetéséhez, vagy a tervezéshez, ügyfélkommunikációhoz lehet számítógépeket, szoftvereket alkalmaznunk. Sokkal több lehetőségünk van, mint gondolnánk.

A mai napon két szoftver technikusuk és műszaki igazgatójuk mutatja be szoftvereiket, ezek gyártásba integrálását és teljes működését.

Programtervezet:

9:00-10:00 - FAIPAR 4.0

  • Faipar 4.0 Merre visz a digitalizáció? Hogyan fogj hozzá?

György László Műszaki igazgató a digitalizáció kapcsán tartja meg előadását. Kiemelten beszél majd a gyártás előkészítésről, a szoftverek által érintett gépek - technológiák bemutatásával.

11:00-12:00 Faipari szoftverekről nyíltan 

Az Anest két szoftvertechnikusa ismerteti sorjában az forgalmazott szoftverek lehetőségeit. Maestro, Ottimo, IMOS. Vállalkozás típusokon át mutatják be a lehetőségeket és minden struktúrához több utat vázolnak fel a digitalizáció megkezdéséhez vagy fejlesztéséhez.

13:30-14:30 IMOS részletek
Struktúra bemutatása – Adatbázis és katalógus

IMOS – kik azok, akik sikerrel alkalmazhatják? Hogyan működik? Bemutatják egy cég lehetséges jövőjét a szoftverrel. Mire képes, mennyi időbe és pénzbe kerül az egyes modulok bevezetése. Az Anest szakemberei észletesen bemutatják az alkalmazás lehetőségeit a gyakorlatban

Élőben ZOOM-on keresztül követhetőek az előadások az otthon kényelméből! Érdemes megismerni, tájékozódni az Anest segítségével a jövő digitális lehetőségeiról, hogy egy nap a gyártás is ilyen egyszerűen menjen!

Az Anest Facebook oldalán van lehetőség a bejelentkezésre. Itt a kezdés előtt 15 perccel megjelenik majd egy Zoomlink, vagy csatlakozhatunk a Szabadegyetem oldalukon keresztül!

A programon látszik, hogy egy átfogó jövőképet kaphatnak a résztvevők a faipar digitalizáziójával kapcsolatban.

Caatlakozzon Ön is! 
https://anest.hu/software/oktatas/
https://bit.ly/3ehlZ1i


Tetszett a cikk?