A lyukfuratozás és a virtuális valóság

Az az álmunk, hogy a hazai bútorgyártók világszínvonalúan tudják kiszolgálni ügyfeleiket, emellett a gyártási rendszerük is sokkal gyorsabb és hatékonyabb legyen – egyetlen szoftver, a Piper 3D segítségével.

Hiszünk abban, hogy különösebb számítástechnikai tudás nélkül is képes lehetsz egyszerűen gyönyörű látványterveket készíteni, majd ezekből néhány kattintással elvégezni a gyártás-előkészítést. Ennek szellemében a Pipernél egyre nagyobb csapattal folyamatosan fejlesztjük a látványtervezési és gyártás-előkészítési rendszerünket is.

Hamarosan a gyártómodulba bekerül a lyukfuratozási rendszer is, melynek a segítségével a furathelyek is pillanatok alatt megjeleníthetőek lesznek. Ezután néhány kattintással olyan kimeneteket generálhatunk, melyeket a CNC-k fel tudnak majd dolgozni.

A gyártási rendszer fejlesztése mellett az eddig is kiemelkedő látványtervezési élményt még magasabb szintre emeljük. Hamarosan a programban elkészített terveidet teljes valójában átélhetik az ügyfeleid a virtuális valóságban is (egy VR-szemüveggel a fejeden ténylegesen bekerülsz a 3D-s tervbe). Ennél lehengerlőbb élményt manapság nemigen lehet nyújtani a látványtervezés terén.

Próbáld ki ingyen az első számú magyar bútortervező szoftvert: www.piper.hu

 

Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon aktuális csomagajánlatainkért: piper@piper.hu, 06-26/361-347.


Kapcsolódó dokumentum:


a-lyukfuratozas-es-a-virtualis-valosag


Tetszett a cikk?