Móricka rajz kontra látványtervező program


Mindkét oldalnak nagy rajongótábora van, de valljuk be, a látványtervek „teljes testhosszal” vezetnek! Önnek mi a véleménye erről?

Többéves itthoni és külföldi bútorkészítési/ beépítési munkatapasztalattal a hátam mögött elmondhatom, hogy képviseltem mindkét oldalt. Miután úgy döntöttem, hogy fejest ugrom a vállalkozói világ zavaros tengerébe, igen hamar rájöttem, az én „Móricka rajzaim” (bár azt mondják, jól rajzolok) egy szép látványtervvel szemben kevésnek bizonyulnak az életben maradáshoz. Mint mindenki más, én is nagy terveket szőttem (na, nem a sarokban)! Ezért gondolkodtam el azon, hogy érdemes lenne egy látványtervező programba befektetni.

KÉT LEHETŐSÉG VOLT…

Az egyik opció, hogy keresek a neten valami ingyenes programot, ami ad némi pluszt, de úgy véltem, nem fogok vele igazán lehengerlő sikereket elérni, pont az ingyenességből adódó korlátok miatt. Némi közvélemény-kutatás után rájöttem, ezzel az opcióval nem hogy nyerek, inkább hátrányba kerülök. Mert ugyan többet akarok nyújtani, ám sugallhatja azt is, hogy „jól van az úgy, örüljön, hogy kap valami rajzot” az ügyfél.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.