PolyBoard 7 – Bútortervező CAD/CAM

A faipari gyártóeszközök – véső, merülőfűrész, kézi élzáró gép (stb.) – kivitelben, pontosságban, beállíthatóságban és árban rendkívül széles palettán mozognak, teret adva a választás lehetőségének. Ma a bútoripari tervezőprogramokra is hasonló gyártóeszközként kell tekinteni.

Fontos üzenet ez, mert a piacon a jó megoldások mellett gyakran lehet találkozni tervezést imitáló programokkal, gépészeti tervezőrendszerre írt, borzasztó hardverigényű és feleslegesen óriási költségelemeket tartalmazó szoftverekkel és építészeti alapcélú, kiegészítőkkel agyontűzdelt programokkal.

Előbbieket kipróbáltuk, több mint 20-féle rendszer tesztje van már mögöttünk, de ezzel természetesen nem mi vagyunk az egyetlenek.

Sajnos közismert fogalmak az évenkénti követési díj, az alapprogram magas frissítési költsége vagy a szűk keretek közé szorított „tervezési szabadság”, a gyártási igényű kimenet hiánya, pl. kézzel kell utánaszámolni a szabászlistát. A lehengerlő marketinggépezetek pedig a mai napig kísértenek napi és heti szintű „hírlevelekkel”, néha még telefonhívásokkal is.

Szoftvervásárlóból és -felhasználóból lettünk forgalmazók is, mert a PolyBoardban sikerült egy olyan tervezőrendszert megismerni, kipróbálni és használni, ami célszoftverként teljes tervezői szabadságot ad a lapbútorok (laminált, furnér, tömörfa, üveg stb.) tervezésének és gyártásának területén, beleértve a kézi összeállítást vagy a teljes folyamatra kiterjedő CNC-gyártást.

A PolyBoard egy rendkívül rugalmas parametrikus rendszer. Tervezhető vele modulrendszer, egyedi korpusz, akár döntött síkokkal, szabad alaprajzban.

A PolyBoard egy rendkívül rugalmas parametrikus rendszer. Tervezhető vele modulrendszer, egyedi korpusz, akár döntött síkokkal, szabad alaprajzban. Minden részlet kézben tartható, akár egyesével beállítható (hézagok, nútolás, hátfal-kialakítás, élzárások akár élenként, élszögek, kivágások, közös lábazatok, munkalapok kivágásokkal, zárólapok stb.). Mindezt egy teljesen precíz tervezési és méretezési környezetben. A sablonrendszerbe saját gyártási módszer állítható be, ezzel rendkívül gyorsan, teljesen méretre és testre szabott megoldásokat lehet létrehozni. A PolyBoard látványtervét tovább lehet vinni ingyenes professzionális látványtervezőkbe. A bemutató anyagainkat a pCon.planner üzleti célra is ingyenes, professzionális látványtervezővel készítjük.

A PolyBoard árai a honlapunkon megtalálhatóak, örök licenc jár érte, nincs semmilyen további követési költség. Egyszer kell fizetni, korlátlanul lehet használni.


Kapcsolódó dokumentum:


polyboard-7-butortervezo-cadcam


Tetszett a cikk?