A Wood-Mizer új fűrészgép prototípusokat mutatott be 2024-es nyílt napjain

A Wood-Mizer lengyelországi Koło városában lévő központjában tartott nyílt napok már régóta népszerűek egyaránt a szakemberek és a fafeldolgozás szerelmesei körében is.. Ezek a rendezvények kiváló lehetőséget nyújtanak a márka legújabb termékeinek és a fűrészgépipar aktuális trendjeinek megismerésére, valamint szakértői műszaki tanácsadás kérésére. Ez az év sem volt kivétel: a látogatók az új gépmodellek, a mobil gépek és módosított fűrészgépsorok bemutatóit tekinthették meg.

Teljesen hidraulikus, minden funkciót elvégez, és teljes elégedettséget nyújt – bemutatjuk az LT20START fűrészgépet

2024 elején hoztuk forgalomba az LT20START fűrészgépet, amelyben a fejlett technológia praktikus megoldásokkal egyesül, így jelentős befektetés nélkül is kivételes darabolási minőséget biztosít. Az LT20START akár 80 cm átmérőjű és 6,1 m hosszúságú rönköket is darabolhat, és teljes hidraulikarendszer biztosítja a rönkök egyszerű és gyors kezelését. A hidraulika része három oldaltámasz, egy középső rögzítő, egy rönkforgató, két vízszintező bak, és a beemelő karok. A fűrészgépen van automatikus vágási magasság beállító berendezés is, amely tovább egyszerűsíti a kezelő munkáját. Az LT20START megfelel a piaci igényeknek, mivel mindent tud, amit a profi fafeldolgozók elvárnak.

A kompakt LX50 fűrészgép család hamarosan mobil változatban is kapható lesz

Az LX50 fűrészgép család a Wood-Mizer legolcsóbb megoldása a rönkök fűrészáruvá való önálló feldolgozására. Népszerűségük alapja az egyszerű kialakítás és a bevált szerkezeti megoldások tökéletes kombinációja, valamint a Wood-Mizer fűrészgépekre jellemző legendás minőség és tartósság. Az LX50START és LX50SUPER modell ideális a kezdő fűrészgépkezelők és a hobbi-felhasználók számára, akiknek saját célra van szüksége hatékony és precíz darabolásra. Az ügyféltalálkozón bemutatták a mobil LX50 fűrészgép prototípusát, ami még vonzóbb a kis fűrészüzemek és egyéni felhasználók számára, akiknek különböző helyszíneken kell fűrészelnie.

 

A világ első akkumulátoros fűrészgépe

A Wood-Mizer hamarosan a lítium-ion akkumulátorral üzemelő LT15 fűrészgépet is felveszi a termékválasztékába. Ez az újítás az akkumulátoros villamos szerszámgépek, eszközök és járművek egyre nagyobb népszerűségére épít. A tölthető akkumulátorok kényelmet, nagy teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak, és megújuló energiaforrásokkal, például napelem panelekkel is tölthetők. Az LT15 fűrészgép akár 8 órán keresztül is üzemelhet egy töltéssel, és az akkuk gyorsan és hatékonyan tölthetők a mellékelt töltővel. Az új termékkel kapcsolatos információkat hamarosan közétesszük a vállalat hivatalos sajtóközleményeiben és a közösségi médiákban.

A Wood-Mizer EG300 mobil és EG350 szélező gépek forgalomba hozatala

A fűrészüzemek termelékenysége növelhető a műhelyt további gépekkel, például szélezővel és sorozatvágóval bővítve. A Wood-Mizer hamarosan két új gépet hoz forgalomba: az EG300 szélezőgép mobil változatát és az EG350 szélezőgépet, amely nagyobb anyagok kezelésére alkalmas.

A mobil EG300 szélezőgépet a népszerű fix telepítésű változat alapján terveztük, és ugyanazokat a feldolgozási paramétereket kínálja. A fő különbségek közé tartozik a behajtható vonóhorgos alváz, az ergonomikus, behajtható kezelőpanel, a felhajtható kihordó asztal, a stabilizáló támaszok és a szerszámosláda.

A fix telepítésű EG350 szélezőgép kialakítása hasonló az EG300 modellhez, de akár 550 mm széles és 100 mm vastag anyagok feldolgozását is lehetővé teszi. A gépet olyan vállalkozóknak terveztük, akiknek bevált az EG300 szélezőgép, de nagyobb anyagok feldolgozására is szükségük van.

 

Az új MR250 ipari dupla tengelyes sorozatvágó bemutatása

Az MR250 sorozatvágó az MR200 modellel megkezdett termékcsalád folytatása, és nagy teljesítményű ipari fűrészgép-sorokhoz ajánljuk. Ez a gép akár 650 mm széles és 250 mm vastag prizmákat is képes megmunkálni, két tengelyen összesen 32 körfűrészlappal. Az MR250 gépben használt körfűrészlapok átmérője 300, 350 vagy 400 mm lehet. Az MR250 sorozatvágót kettő 55 kW-os motor hajtja, de használhatnak 2 x 22 kW-os vagy 2 x 75 kW-os motort is.

Az anyag behordása villamos (25 m/percig), és a motorterhelés alapján automatikus szabályzású. A gép nagy hatékonysága (14-15 m³ anyag/óra) érdekében a be- és kihordó asztalokon is villamos továbbító rendszert használunk. Az MR250 a kezelő panelről kezelhető, amely lehetővé teszi a gép összes funkciójának vezérlését és működtetését (beleértve az elektromos tengelyhelyzet beállítást is).

Ipari fűrészgépsorok új konfigurációkban - minden eddiginél hatékonyabbak

Hagyományosan nagy érdeklődés övezi az ipari fűrészgépekkel és segédberendezésekkel ellátott fűrészgépsorokat, mint például sorozatvágó, válogató asztal, rakodó rámpák stb. A legjelentősebb újítás a betétes fogú, 120 mm széles szalagok használata a WB2000 fűrészgépben. Ez az új konfiguráció nagyobb feldolgozási hatékonyságot tesz lehetővé, és nagyobb előnyöket biztosít a nagyvállalatok számára. Ezenkívül most először építettek be szervomotorokat a WB2000 fűrészgépbe a fej fel/le mozgatásához, hogy javítsák az előtolás pontosságát és növeljék a sebességet.

Az ügyféltalálkozón bemutatott újdonságok hamarosan megjelennek a Wood-Mizer termékkatalógusában is. Iratkozzon fel a Wood-Mizer e-hírlevélre, vagy kövesse a közösségi médiát, és értesüljön az új fűrészgépek piacra dobásáról az Önök térségében.

ISMERJE MEG A WOOD-MIZER AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAIT

 

WOODMIZER HUNGARY K.F.T.
2921 Komarom, Szőnyi út 67.
+36 3 434 6255
+36 20 915 9463
woodmizer@woodmizer.hu
www.woodmizer.hu


Tetszett a cikk?